free download 78 travel guides written by experts

Miercuri e seara fratilor la Castigi in 60 de secunde

Cea mai nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde aduce pe platoul lui Negru unii dintre cei mai îndemânatici fraţi din România. Pentru că cele mai bune afaceri se fac în familie, concurenţii se fac fraţi şi cu timpul, ca să treacă probele de maximă precizie propuse de campionul divertismentului, Dan Negru. Cum se vor descurca tinerii, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

După probe jucate pe viaţă şi pe moarte de invitaţi unul şi unul, a sosit timpul afacerilor în familie la Câştigi în 60 de secunde. Invitaţii lui Dan Negru în această ediţie a gameshow-ului sunt fraţi cu poveşti de viaţă impresionante, care vin să joace la dublu probele de mare îndemânare propuse de echipa de la Câştigi în 60 de secunde.

Pentru prima oară în concurs, fraţi gemeni vin să îşi dozeze adrenalina cu probele care mai de care mai ingenioase de la Câştigi în 60 de secunde. Iulian şi Valentin Postolache au 23 de ani şi sunt din Bucureşti. De când se ştiu au fost în aceeaşi clasă la gimnaziu sau la liceu şi au terminat aceeaşi facultate – Academia de Studii Economice din Bucureşti. Ba mai mult, acum lucrează amândoi la aceeaşi firmă, având funcţia de casieri. Cei doi fraţi se bazează pe banii de la Câştigi în 60 de secunde pentru a-şi deschide propria afacere, pentru a se asigura o dată în plus că destinele lor nu se vor despărţi vreodată.

Cea de-a doua pereche din concurs este format din Daniela şi Iulian Ghiţulescu, din Costeşti. Daniela are 25 de ani şi este profesoară, iar fratele său Iulian are 27 de ani şi este preparator. Cu banii pe care îi vor câştiga în concurs, cei doi fraţi vor să dea avansul pentru câte o casă.

Ultimii concurenţi ai ediţiei sunt Ana Maria şi Gabirel Bulibaşa, din Giurgiu. Ana Maria are 23 de ani şi este operator – dispecer, iar Gabriel are 21 de ani şi este agent la un call center. Cea mai importantă persoană din viaţa celor doi fraţi, mama lor, a decedat cu puţin timp în urmă şi pentru că atunci nu şi-au permis, Ana Maria şi Gabriel vor ca din banii câştigaţi în concurs vor să-i ridice mamei un monument funerar.

Cum se vor descurca tinerii în cele 60 de secunde puse la dispoziţie de campionul divertismentului, Dan Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *