metalshow

Miele aduce in Europa masinile de gatit XXL specifice pietei americane

  • MieleMașinile de gătit Miele în format XXL, specifice bucătăriilor din America de Nord, vor fi disponibile în Europa cel mai târziu în 2016

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, aduce în Europa electrocasnicele de bucătărie XXL. Mașinile de gătit din această gamă au dimensiuni standard de 76 de cm, 92 de cm și 122 de cm. Gama cuprinde mai multe componente de top, printre care plita pe gaz de sine stătătoare de 92 de cm și 122 de cm dotată cu șase arzătoare și grill-ul din oțel inoxidabil. Alături de acestea, Miele aduce și seria de hote decorative cu aceleași dimensiuni, realizate din oțel inoxidabil și proiectate pentru a fi instalate pe perete sau încorporate în mobilierul de bucătărie realizat la comandă.

„Modelele din această gamă sunt combinația ideală între stilul de viață american și electrocasnicele de înaltă tehnologie realizate de Miele”, declară Gernot Trettenbrein, director în cadrul Domestic Appliance International la Miele. Produsele vor fi disponibile pe piața europeană cel mai târziu în 2016, urmând să fie stabilite și primele țări în care vor fi comercializate.

Miele - masinile de gatit XXL

Cel mai mare cuptor are o capacitate de 163 de litri
Dimensiunile mașinilor de gătit încep de la un minimum de 76 de cm, astfel: modelul HR 1622, pe inducție, are patru zone de gătire, iar HR 1924, pe gaz, are patru arzătoare. În rest, ambele modele au aceleași caracteristici, printre care și capacitatea interioară a cuptorului de 131 de litri. Pentru comparație, cel mai mare cuptor convențional Miele, de 60 de cm, are o capacitate interioară de 76 de litri. Pentru ca noile cuptoare XXL să ajungă rapid la temperatura dorită, acestea sunt echipate cu două ventilatoare cu aer cald.

Următorul model din gamă este HR 1936 și are o dimensiune de 92 de cm. Capacitatea interioară a cuptorului de 163 de litri este nemaiîntâlnită la cuptoarele de pe piața europeană. Modelul are patru arzătoare pe gaz și un grill din oțel inoxidabil.

Produsul de top oferă 5 funcționalități într-unul singur
Cel mai versatil model este produsul de vârf HR 1956. Acesta cuprinde două cuptoare: unul mare de 92 de litri și un cuptor cu microunde cu o capacitate de 43 de litri, precum și un compartiment suplimentar care menține mâncarea caldă, spațiu ce poate fi utilizat la o temperatură scăzută. Aragazul mai dispune de patru arzătoare și o plită pe gaz. Toate acestea fac din modelul HR 1956 un produs de tipul cinci într-unul singur.

Toate electrocasnicele din această gamă au caracteristici comune, deja familiare clienților Miele care au cunosc modelele din gama 6000 (seria actuală de produse încorporabile). Câteva dintre caracteristicile comune: termometrul wireless patentat, funcția de Umiditate Plus (mâncarea se coace și se rumenește mai bine datorită acestei funcții), accesorii PyroFit (rafturi, tăvi și ghidaje telescopice) care pot fi lăsate în cuptor în timpul autocurățirii pirolitice, control M-Touch cu mai mult de 200 de programe automate și o interfață asemănătoare cu cea a unui smartphone.

Modul de viață american asociat cu produsele de calitate Miele
Cu un design inteligent, modelele de mașini de gătit XXL sunt foarte asemănătoare ca design cu cele din generația de încorporabile 6000 și pot fi ușor combinate cu ale electrocasnice Miele. Americanii preferă pentru electrocasnice modelele din oțel inoxidabil, cu butoane rotative solide și mânere articulate care facilitează închiderea și deschiderea ușilor. Din punct de vedere ergonomic, display-ul M- Touch, ușor înclinat pentru o lizibilitate mai bună, este un detaliu fin al produsului.

Bucuresti, 18.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *