free download 78 travel guides written by experts

Mid Europa Partners achizitioneaza Reteaua de sanatate Regina Maria

Mid Europa Partners, cea mai mare firmă de private equity axată pe Europa Centrală si de Est și Turcia, anunță preluarea Rețelei de sănătate REGINA MARIA. Tranzacția este supusă aprobării anti-trust și se așteaptă a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2015.

Cu aproximativ 300.000 de abonamente corporate, REGINA MARIA este principalul operator privat de servicii de sănătate premium din România, având o prezență națională prin 22 de locații proprii din București și din țară, 4 spitale, 11 laboratoare și 5 centre de imagistică.

Nikolaus Bethlen, Partener al Mid Europa, care conduce activitățile Mid Europa în România a adăugat: „Regina Maria, un brand recunoscut pentru calitatea servicilor sale, infrastructură de primă clasă și reputație puternică pentru excelență în domeniul medical, reprezintă o platformă de dezvoltare puternică pentru capitalizarea oportunităților semnificative de creștere în piața serviciilor medicale din România. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA are o bază de clienți corporate și retail în creștere rapidă, care este deservită printr-o platformă integrată bine administrată, având acoperire națională. Suntem nerăbdători să susținem viitoarele investiții pentru dezvoltare organică și achiziții.”

Fady Chreih, CEO al Regina Maria, a declarat: „Suntem bucuroși să avem un investitor puternic și extrem de experimentat în piața serviciilor medicale, care împărtășește viziunea și valorile noastre. Avem convingerea că în perioada următoare, cu suportul noilor acționari, vom accelera ritmul de creștere al companiei. Credem că expertiza cu care vine Mid Europa în domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre.”

În tranzacție au fost implicați din partea Mid Europa – Csanad Daniel, Tas Tobias, Albert Jelinek și Bartosz Malecki, avându-i alături pentru consiliere juridică pe avocații de la White & Case și Bondoc și Asociații, pe Ernst&Young pentru consiliere financiară și Banca Comercială Română (Erste Group), în calitate de consultant M&A și bancă finanțatoare a tranzacției.

Despre Mid Europa Partners

Mid Europa Partners este o firmă independenta de private equity de top, axată pe Europa Centrală și de Est și Turcia. Operând din Londra, Budapesta, Varșovia și Istanbul, Mid Europa Partners consiliază și administrează fonduri totale de aproximativ 4,2 miliarde de euro. Echipa Mid Europa Partners a investit în regiune încă din 1999.

Pentru informații suplimentare privind Mid Europa Partners, vă rugăm să vizitați: www.mideuropa.com.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este cea mai extinsă reţea de servicii medicale private din România, cu peste 3000 de angajați și colaboratori, în cele 22 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 1,2 milioane de pacienți retail. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de aproximativ 300.000 de abonamente corporate. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 21 locații proprii, 4 spitale, 2 maternități, 5 campusuri medicale, 5 centre de imagistică, 11 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.

Pentru informatii suplimentare despre Regina Maria, vă rugăm să vizitați www.reginamaria.ro.

Bucuresti, 04.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *