metalshow

Micul geniu Dani Plohi va încerca să rezolve trei cuburi Rubik, legat la ochi, în marea finală “Next Star”

Joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1

În marea finală “Next Star”, de joi, 12 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, Dani Plohi (7 ani, din București), micul geniu pasionat de cubul Rubik și alte puzzle-uri mecanice, îi va uimi pe cei patru jurați cu demonstrațiile sale.

“Jur! N-am văzut în viața mea așa ceva!”, “Nu există așa ceva!”, “Am emoții! Sper să-i iasă!”, “Își bate joc de noi, efectiv!”, “Este un geniu care se naște o dată la foarte mulți ani!”, comentează Alina Eremia, Dorian Popa, Pepe și CRBL, de la masa juriului.

Cel mai mic finalist al sezonului va încerca să rezolve mai întâi două puzzle-uri mecanice, comandate special pentru marea finală și pe care le folosește de doar două săptămâni – un puzzle care se rezolvă după culori și dimensiuni și un altul, care se diferențiază de celelalte puzzle-uri prin roțile dințate asemănătoare unui ceas.

Demonstrația lui însă nu se încheie aici, pentru că Dani Plohi va încerca și un număr legat la ochi. Acesta presupune să rezolve trei cuburi fără să vadă nimic, două dintre ele simultan, câte un cub în fiecare mână, și un al treilea, ales de juriu, folosindu-se de ambele mâini. De menționat că Dani este cel mai mic membru al comunității Speedcubing România și că a descoperit cubul Rubik de doar zece luni de zile.

De ce ajunge Dorian Popa să facă flotări, pe scenă, în fața copilului, și dacă Dani Plohi va fi ales “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 mai, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului prezentat de Dan Negru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *