free download 78 travel guides written by experts

Micul biciclist si siguranta lui

Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza a organizat sambata 22 februarie etapa a II-a din acest an a proiectului "Micul Biciclist si siguranta lui", la acest concurs au participat 74 de copii, alaturi de familii.

Au participat si copiii de la Liceul Special Pentru Deficienti de Vedere, acesti copii au dat dovata de ambitie si tenacitate, fiind un exemplu demn de urmat.

Premiile au fost oferite de catre Centrul Comercial Polus Center Cluj, Boribon Jucarii, medaliile de Infinity Trophy Cluj.

Pe aceasta cale dorim sa multumim voluntarilor, partenerilor si colaboratorilor nostrii:Centrul Comercial POLUS Center, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, Imprezzio Global, TVR Cluj, Radio Romania Cluj, Art Soft, Portbagajeauto.ro, Restaurantul Shanghai, Szabdsag, Insport.ro, Freeride, Dirt Bike, Serviciul de Ajutor Maltez, Asociatia de Voluntari "Iris", PR More.

Urmatoarea etapa va avea loc in martie in incinta Centrului Comercial Polus Center Cluj, totodata va reamintim ca in data de 27 aprilie va avea loc Maratonul Fagetului editia a III-a, acest concurs face parte din campionatul de maratoane Bike Challenge 2014.

Bucuresti, 23.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *