free download 78 travel guides written by experts

Microsoft si Orange lanseaza campania ,,Alege Windows Phone de la Orange”

Campania comunică ofertele HTC 7 Mozart și Samsung Omnia 7, smarphone-uri bazate pe noul sistem de operare Windows Phone 7

Microsoft și Orange au lansat campania ,,Alege Windows Phone de la Orange”. Campania comunică noua ofertă de telefoane bazate pe Windows Phone 7 și cuprinde elemente de comunicare online, precum și componente de retail, OOH și TV.

Telefoanele incluse în campanie au prețuri promoționale: HTC 7 Mozart pornește de la 129 euro iar Samsung Omnia 7 are un preț de pornire de 189 euro. Smartphone-urile bazate pe sistemul de operare Windows Phone 7 se disting printr-un design unic și experiențe integrate care au la bază un portofoliu de produse Microsoft precum Outlook, Office, Windows Live Hotmail, Internet Explorer, Xbox sau Bing. Având Facebook integrat chiar în agenda de contacte, se pot vedea rapid și simplu update-uri la statusul prietenilor și pot fi postate comentarii și poze fără a fi nevoie de aplicații suplimentare.

În plus, platforma Windows Phone 7 oferă utilizatorilor o experiența muzicală și video pe telefonul mobil cu ajutorul Zune, prin care utilizatorii pot asculta albumele sincronizate wireless de pe PC și pot vizualiza clipuri video de pe PC, filmate cu telefonul sau descărcate de pe Internet. Nu în ultimul rând, telefonul poate fi personalizat cu diverse teme si culori, mii de aplicatii si jocuri gratuite și versiuni de trial, disponibile în Marketplace, direct pe telefonul Windows Phone 7.

Ionuț Gaotă, Mobility & Telco Business Group Manager, Microsoft România: ,,În cadrul lansării Windows Phone 7 anunțam că vom avea în România multiple modele în ofertele partenerilor, Orange fiind printre principalii parteneri și lideri în segmentul smartphone-urilor. Aceasta campanie co-brandată vine în întâmpinarea cererii din piață pentru smartphone-uri puternice, conectate la servicii de social networking și instrumente business și ușor de utilizat. Aducem în atenția consumatorilor două modele WP7 la prețuri excelente, împreună cu abonamente de date Orange. Alegi Windows Phone de la Orange și esti conectat la entertainment și business.”

Andrei Toma, Smartphones Product Manager, Orange România: ,,Microsoft a fost întotdeauna un partener strategic pentru Orange astfel încât aceasta campanie a venit ca o continuare firească a relației dintre cele două companii. Piața de smartphone-uri este una foarte dinamică, cu o evoluție pozitivă iar telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone 7 din oferta noastră au fost încă de la început un factor important al acestei creșteri. Orange vine astfel în întâmpinarea unei cereri tot mai mari din partea clienților și oferă 2 dintre cele mai puternice smartphone-uri ale momentului: HTC 7 Mozart și Samsung Omnia 7, telefoane dotate cu procesor de 1GHz, memorie interă de 8 GB, GPS, WiFi, conectivitate 3G+ și ecrane touchscreen de mari dimensiuni.”

Campania ,,Alege Windows Phone de la Orange” include un micro-site cu informații despre noul sistem de operare, tutoriale video cu terminalele prezentate în campanie, un webshop pe site-ul www.orange.ro și o aplicatie Windows Phone 7 interactivă pentru fanii contului oficial de Facebook al Orange. De asemenea, campania cuprinde demo-uri video WP7 în locațiile Orange shops din retail,
precum și OOH-uri cu informații despre oferta HTC 7 Mozart și un concurs pe Twitter cu tema: „Spune care din cele 2 telefoane Windows este preferatul tău și de ce iar cel ales poate fi al tău” (detaliile concursului, premiile puse în joc, regulamentul și condițiile de participare vor fi disponibile aici).

Pentru mai multe detalii despre Windows Phone 7, vă rugăm să accesați: //www.microsoft.com/romania/windowsphone/

Despre Microsoft

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii și soluții, care ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.

Misiunea Microsoft Romania este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf, Microsoft contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *