free download 78 travel guides written by experts

Microbuzele WOODSTOCK vin pe 22 februarie la Sala Palatului

Concertul legendarei trupe TEN YEARS AFTER din 22 februarie 2010 de la Sala Palatului din Bucuresti, grup care a facut furori la Woodstock ’69, atrage tot mai multi spectatori. Dintr-o simpla statistica a biletelor vândute, organizatorii au constatat ca un mare numar de  iubitori ai muzicii rock din tara sunt interesati sa vina la acest regal de blues rock TEN YEARS AFTER.

Dorinta fanilor de a-i vedea intr-un concert 100 % live pe membrii Ten Years After ne poarta cu 40 de ani in urma cand autobuze ticsite de fani adevarati din toate colturile Americii au sosit la celebrul Festival de la Woodstock.

Prin urmare, Vreau Bilet a decis sa faciliteze deplasarea acestora la Bucuresti prin organizarea unor curse speciale –  „microbuzele Woodstock”, care sa ajunga la Sala Palatului cu o ora inaintea inceperii concertului si sa plece inapoi imediat dupa terminarea acestuia.

Costul deplasarii, cu bilet inclus la spectacol, este cuprins intre 100 si 150 lei in functie de distanta parcursa, iar microbuzele vor pleca din localitatile: Brasov,  Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Galati, Oradea, Sibiu, Suceava, Timisoara, Tirgu Mures.

Pentru mai multe informatii legate de punctul de plecare si ora exacta va rugam contactati Agentia Vreau Bilet la numarul de telefon 0723 346 303 si adresa de mail simona.dragulescu@vreaubilet.ro. De asemenea, mai multe detalii despre concert puteti gasi online pe www.vreaubilet.ro, la rubrica stiri.

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *