free download 78 travel guides written by experts

Michael Schroeder paraseste Burda Romania

Top managementul Burda România se va schimba. Michael Schroder va părăsi Burda la sfârşitul lunii iulie 2009, după şase ani petrecuţi la conducerea acesteia. Sandi Apostoloiu va fi noul General Manager.

„Sunt fericit că, în ultimii ani, Burda a devenit unul dintre cei mai importanţi editori de reviste din România”, a spus Michael Schroder. „Între 2003, când am preluat compania, şi 2008, veniturile Burda au crescut de patru ori, iar veniturile din publicitate de şapte ori. Cu un portofoliu ce includea 20 de reviste naţionale şi internaţionale, Burda avea, în 2008, cea mai largă ofertă de titluri de pe piaţa din România. Una dintre principalele provocări din aceşti ani a fost achiziţia şi integrarea companiei Casa Lux. De asemenea, Burda a colaborat cu alţi editori de reviste în numeroase iniţiative menite să contribuite la îmbunătăţirea condiţiilor generale ale publishingului românesc”, a completat Michael Schroder.

Noul General Manager al Burda România, Sandi Apostoloiu, a avut o evoluţie de succes în cadrul Burda. Ca urmare a activităţii sale excelente în cadrul companiei, în 2008, a fost numit în funcţia de Vice General Manager.

„A fost o onoare pentru mine să lucrez cu Sandi şi cu întreaga echipă Burda în toţi aceşti ani. Sunt convins că Sandi are toate calităţile necesare pentru a face faţă provocărilor viitoare”, a mai spus Michael Schroeder.

În ceea ce priveşte următoarea perioadă, Michael Schroeder afirmă: „Îmi voi acorda puţin timp pentru a mă gândi la diferite opţiuni. Este posibil să rămân în continuare în România”.

 Bucuresti, 08.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *