free download 78 travel guides written by experts

“Michael Jackson’s This Is It”, primul film lansat pe USB in Romania

Sony Pictures şi Audio Visual România anunţă prima lansare a unui film pe USB în România: documentarul “Michael Jackson’s This Is It”. După succesul de care s-a bucurat în cinematografe şi, recent, pe DVD şi Blu-ray, apare şi pe USB filmul-concert despre repetiţiile pentru ultimul şi cel mai grandios turneu din cariera Regelui Pop. Disponibil acum, în premieră în România!
 
Acum aproape un an, se anunţa public ultimul şi poate cel mai solicitant turneu din cariera lui Michael Jackson. După mai bine de 40 de ani dedicaţi muzicii şi dansului, pe scene din întreagă lume, cu milioane de telespectatori, Regele Pop avea să-şi ia rămas bun de la fani printr-o serie de 50 de concerte, programate să aibă loc în perioada iulie 2009 – martie 2010, pe Arena O2 din Londra. Moartea neaşteptată a starului, pe 25 iunie 2009, a frânt ambiţiosul plan de adio şi a întristat milioanele de fani din întreaga lume, lăsând pentru totdeauna fără răspuns întrebarea: “Cum ar fi fost ultimele concerte ale lui Michael?”. Avem însă ocazia să urmărim pregătirile pentru turneu în documentarul “Michael Jackson’s This Is It”, realizat de Sony Pictures pe baza celor peste 100 de ore filmate în culisele repetiţiilor, în perioada aprilie – iunie 2009, în regia lui Kenny Ortega (cunoscut adolescenţilor din toată lumea datorită serialului de succes “High School Musical”).

“Michael Jackson’s This Is It” ne oferă o invitaţie VIP în culisele pregătirilor pentru turneul de adio al lui Michael pentru a vedea cum lucra, ce aşteptări avea, cum îşi motiva echipa. Împreună cu instrumentiştii, vocaliştii şi dansatorii săi atent selecţionaţi, starul este surprins pregătindu-şi spectacolele de adio în cele mai mici detalii: de la inflexiunile fiecărei note, până la coregrafia perfect sincronizată, costume, lumini şi efecte speciale, nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
 
 Apariţia documentarului Sony Pictures şi în format USB satisface toate aşteptările cinefililor şi confirmă faptul că “Michael Jackson’s This Is It” este, într-adevăr, lansarea anului în home entertainment. “Este primul film lansat pe USB în România, dar nu şi singurul. În curând, ne vom răsfăţa consumatorii cu multe alte producţii în acest format”, declară Cristina Ionescu, Brand Manager Sony Pictures în cadrul Audio Visual România. 
 
USB-ul “Michael Jackson’s This Is It” este produs de Kingston şi are o capacitate de 4 GB, iar filmul poate fi copiat în computerul personal şi apoi şters din memoria flash, eliberând astfel spaţiul pentru noi utilizări. Produsul este disponibil începând din 20 februarie 2010, numai în magazinele Media Galaxy şi pe www.mymovie.ro, la un preţ recomandat de 84,9 lei. Documentarul este de audienţă generală şi durează aproximativ 111 minute. O producţie Sony Pictures distribuită de Audio Visual România.

Audio Visual România, filială a grupului media elen Audio Visual Enterprises, este liderul pieţei home entertainment din România, deţinând licenţa de distribuţie pe DVD pentru producţiile Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Home Entertainment, Universal Studios, Paramount Pictures, DreamWorks, precum şi pentru produsele video Jetix, BBC şi o gamă largă de filme independente. Începând din iunie 2007, Audio Visual România distribuie în România şi producţii în format Blu-Ray. De asemenea, Audio Visual România deţine licenţa de distribuţie în cinematografe a producţiilor Walt Disney şi a unei serii de filme independente. www.audio-visual.ro

Bucuresti, 18.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *