bucharest tech week 2021

MI6

Eric Frattini
Tritonic Publishing Group

Serviciile secrete au fost multa vreme invaluite intr-o nota de mister. Nu se pot afla detalii despre operatiunile desfasurate de ele, insa atunci cand un atentat are loc – este vina lor ca nu au stiut la timp astfel incat sa ofere informatii care sa previna incidentele.

Activitatile agentilor au starnit curiozitatea – avem astazi marturie o bogata literatura (unii autori fiind chiar fosti membri ai serviciilor secrete) si chiar si numeroase filme. Eric Frattini ne invita in MI6 la un dialog despre acest serviciu secret britanic. Intreaga lucrare este construita pe tipul intrebare-raspuns – de la simplu la complex; se confirma sau nu mituri, se confirma unele elemente cunoscute de oameni, se dau detalii interesante – totul intr-o lucrare sinteza placuta, care se citeste usor si care poate satisface macar o parte din curiozitatile cititorilor.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *