free download 78 travel guides written by experts

Mi-e pofta sa fac bine!

În perioada 19 – 25 noiembrie 2012, McDonald’s România donează 1 Leu din valoarea fiecărui Big Mac sau McChiken cumpărat (sandviş sau meniu) către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald™ pentru îmbunătăţirea serviciilor de diagnostic şi tratament din Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

În fiecare an, McDonald’s România reuşeşte să contribuie la rezolvarea unora din problemele sociale. De data aceasta, prin campania naţională „Mi-e poftă să fac bine!”, compania îşi propune să strângă fondurile necesare pentru a dota Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti cu un computer tomograf nou.

Cu ajutorul tomografiei computerizate, examinarea medicală a copiilor va fi precisă și detaliată. Astfel, vor fi diagnosticați pe baza unor informații clare.

„Sunt mândru să fiu parte din familia McDonald’s şi mă bucur că am alături o echipă care îmi demonstrează, zilnic, că prin fiecare gest făcut, mare sau mic, poţi aduce bucurie celor din jur. Împreună ne dedicăm, în fiecare an, proiectelor care salvează vieţi şi continuăm să aducem speranţa familiilor aflate în dificultate. Sloganul „Mi-e poftă să fac bine!” defineşte întocmai dinamismul şi implicarea noastră.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

„Vreau să mulţumesc companiei McDonald’s România, care s-a arătat a fi un partener de încredere în cei 11 ani de colaborare. Prin noua inițiativă continuăm să răspundem tuturor nevoilor medicale ale pacienţilor noştri şi să fim un adevărat punct de sprijin pentru ei. Nici nu vă puteți imagina cât de mult o să contribuie acest computer tomograf la buna desfășurare a activității noastre.”, a precizat Prof. dr. Dan Enescu, Manager Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Prin noul obiectiv propus – dotarea Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti cu un computer tomograf nou – McDonald’s România dorește să îmbunătățească condiţiile de tratament şi să ofere, în cadrul spitalului, servicii medicale performante. Campania propusă îmbracă forma unui proiect care se va derula pe parcursul a 12 luni.

McHappy Day™ este evenimentul principal prin care proiectele Fundaţiei sunt susţinute de angajaţii și consumatorii McDonald’s, partenerii companiei, alături de numeroase persoane publice.

În 2011, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald™ din România a strâns fondurile necesare pentru înfiinţarea unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureș, din Târgu Mureş. Proiectul a fost dus la bun sfârşit anul acesta, când departamentul de oncologie-hematologie pediatrică a fost integral dotat cu aparatura şi mobilierul necesar. De asemenea, Fundaţia a strâns fondurile necesare pentru instalarea unui lift modern în cadrul secţiei de hematologie din spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. Secția de hematologie se află la ultimul nivel și era dificil pentru copiii bolnavi să urce singuri etajele care îi despărțeau de saloanele unde primeau îngrijiri. Construcţia liftului a fost finalizată în cursul anului 2012 şi contribuie semnificativ la sporirea confortului pacienților.

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald™ în România

Fundaţia Ronald McDonald™ a fost înfiinţată în România în anul 1998. Fundaţia este principalul susţinător al celor două Case Ronald McDonald™ din Bucureşti şi Timişoara şi, în plus, oferă sprijin diferitelor iniţiative care ajută copiii bolnavi şi familiile acestora. Casele Ronald McDonald™ vin în ajutorul părinţilor copiilor care sunt internaţi pentru tratamente de lungă durată. Pe durata spitalizării copiilor, părinţii nu plătesc cazarea, iar spaţiul primitor oferă atmosfera unui adevărat cămin.

Evenimentul principal organizat de către Fundaţia Ronald McDonald™ este ”McHappy Day™”, ziua în care persoane publice devin pentru o zi purtători ai mesajului McDonald’s, aşa cum se întâmplă peste tot în lume. Alături de angajaţii companiei, personalităţile invitate să se alăture cauzei Fundaţiei dau viaţă proiectelor care salvează vieţi. Fondurile strânse la acest eveniment ajung în ”Cutia cu speranţe” şi de aici la Fundaţie, de unde sunt finanţate iniţiative legate în special de sănătatea copiilor.

Despre McDonald’s

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 63 de restaurante în 21 de oraşe – 27 de restaurante în Bucureşti şi 36 în restul ţării, primind zilnic peste 140,000 de clienţi. McDonald’s angajează peste 3,600 de oameni în România şi s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai buni angajatori români.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi: www.mcdonalds.ro, www.facebook.com/mcdonalds.ro.

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *