free download 78 travel guides written by experts

Metropolitan Life si Junior Achievement lanseaza etapa a doua a programului educational

„Ne jucam, invatam, crestem sanatos”

· Într-un format de lucru interactiv, elevii din clasele 0, 1, 2 învață să își formeze obiceiuri sănătoase și își dezvoltă personalitatea.
· Până la sfârșitul anului, peste 1.500 de elevi din mai multe școli din țară vor beneficia de activitățile din program.

Peste 1.000 de elevi vor participa în această toamnă la programul educațional „Ne jucăm, învățăm, creștem sănătos”. Aflat la al doilea semestru de implementare, programul dezvoltat de organizația Junior Achievement România cu sprijinul Metropolitan Life se derulează în 26 școli din București, Brașov, Constanța, Timișoara, Iași și Ploiești.

”Am ales să continuăm să susținem acest program pentru că educația și sănătatea copiilor sunt responsabilități primare ale noastre, ca părinți, la îndeplinirea cărora școala își aduce o contribuție importantă pe termen lung. Până acum peste 500 de elevi au beneficiat de activitățile desfășurate la clasă pe teme de dezvoltare personală și cultivare a unor obiceiuri sănătoase de la o vârstă fragedă. În etapa extinsă a programului, vom dubla numărul de elevi astfel că, până la sfârșitul anului, 1.500 de elevi de clasa 0, 1 și a 2-a se vor dezvolta prin experiențele unice trăite alături de Snoopy și prietenii lui,” afirmă Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Prin activități educaționale practice și cu ajutorul învățătorului și al consultanților voluntari Metropolitan Life, elevii vor învăța să își identifice trăsăturile individuale, își vor exprima propriile idei în grup, vor identifica obiceiurile care îi ajută să rămână sănătoși, vor fi încurajați să exploreze lumea profesională într-un mod creativ și vor identifica meserii legate de activitățile lor preferate. Toate activitățile se derulează la clasă cu implicarea activă a învățătorului si a voluntarilor Metropolitan Life, cu suport de curs oferit gratuit:
· Jurnalul Junior de activități la clasă pentru elevi de clasele 0, 1 și a 2-a;
· Jurnalul Junior – ghidul învățătorului pentru clasele 0, 1 și a 2-a;
· Cartea „Prieteni minunați” tradusă și editată pentru prima dată în limba română,
oferită fiecărui elev pentru lectură acasă sau la clasă cu învățătorul;
· Caietul de activități cu benzi desenate cu Snoopy – oferit fiecărui elev pentru rezolvare acasă.

Programul „Ne jucăm, învățăm, creștem sănătos” reprezintă componenta de CSR a asigurării de sănătate pentru copii Dr. KID, lansată de Metropolitan Life la începutul acestui an.

Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *