Shadow

METRO deschide al doilea centru de vaccinare drive-through anti-covid-19 în București

  • un nou centru drive-through de vaccinare anti-covid s-a deschis în parcarea METRO Berceni
  • Acesta este al doilea centru drive-through pus la dispoziție de METRO, dupa cel deschis în parcarea METRO Militari, pe 13 mai

Primul centru de vaccinare drive-through anti-covid-19 din Sectorul 4 al municipiului București se deschide miercuri la prânz, în parcarea METRO Berceni din Bulevardul Metalurgiei, nr. 130A.

Metro logo

Centrul va fi deschis de la 8 a.m. la 8 p.m. șapte zile pe săptămână și oamenii nu vor trebui să iasă din mașina pentru a primi doza de vaccin. Incluzând timpii de așteptare, procesul ar trebui să dureze sub 30 de minute. Vaccinul administrat este Pfizer-BioNTech și este gratuit pentru oricine dorește să se vaccineze.

Centrul este deschis în colaborare cu Primaria Sectorului 4, iar toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face începând de miercuri, de la ora 14:00. În afara celor care folosesc maşina, la centru pot veni şi cei care se deplasează pe role, trotinetă, bicicletă, motocicletă etc. sau chiar pe jos, fără nici o programare.

„Ne dorim cu toții să contribuim la facilitarea procesului de accelerare a vaccinării, de aceea am fost deschiși la apelul autorităților, din grijă pentru sănătatea românilor. METRO Cash & Carry a fost de la bun începutul acestei pandemii un facilitator și promotor al siguranței angajaților, clienților și famillilor acestora și ne bucură faptul că putem ajuta la acest efort comun de reîntoarcere la normal”, a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO Cash & Carry România.

Pentru siguranța clienților și a angajaților săi, METRO Cash & Carry efectuează controale zilnice ale sănătății personalului, a respectarii mormelor de igiena si siguranta sporite, cu respectarea stricta a tuturor normelor in vigoare. De altfel, METRO este locație certificata Dekra, o certificare ce atestă respectarea celor mai stricte standarde sănătate și siguranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *