free download 78 travel guides written by experts

Meteorologii anunta: la TVR 1 vine Ploaia stelutelor

Duminică, 16 martie, ora 20.10 (partea a doua, de la ora 21.15), la TVR 1
Din 16 martie, TVR 1 vă aşteaptă în fiecare duminică seară la o emisiune concurs de cântec şi dans, ai cărei protagonişti vor fi copiii, dar şi familiile lor, care vor împărtăşi cu ei emoţiile competiţiei. Este vorba despre un concurs de talent – talentul de a cânta şi de a dansa, prezentată de actorii Maria Dinulescu şi Eduard Petru. Două competiţii paralele, una pentru dans de societate şi alta pentru pop-rock şi cântece de muzică populară românească, se derulează în cadrul Ploii steluţelor. Timp de 13 săptămâni, telespectatorii TVR 1 vor urmări opt ediţii de concurs, patru semifinale şi o finală, în care copii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani vor încerca să convingă juriile de talentul lor. Două jurii, formate din câte două persoane fiecare, vor puncta calitatea artistică a interpretării, expresivitatea telegenică şi capacitatea copiilor de a învăţa şi de a progresa. În fiecare ediţie participă câte patru concurenţi la secţiunea de interpretare şi patru perechi la dans. Dintre aceştia, se vor califica pentru semifinale doi concurenţi solişti şi două perechi de dansatori. Pe lângă marele premiu acordat la finală, un premiu special va fi acordat fair-play-ului şi eleganţei comportamentale manifestate pe durata concursului.

În cazul copiilor care concurează ca interpreţi vocali, imitându-şi idolii, vom putea descoperi toate cunoştintele pe care le au despre marile vedete pe care şi le-au ales ca modele: traiectoria artistică, albume de succes, activităţi adiacente (concerte, implicare socială, roluri în filme etc.). În ceea ce-i priveşte pe concurenţii la categoria dans, vom descoperi cunoştintele lor despre originea ritmurilor pe care le-au ales pentru competiţe: cha-cha, tango, vals, rumba, passo doble, rock-and-roll, twist etc.

Cei doi tineri prezentatori se declară încântaţi de perspectiva de a se afla în mijlocul copiilor. Maria Dinulescu, actriţa cunoscută publicului din filme de succes precum Trafic sau California Dreamin’, mărturiseşte: „Ador copiii şi sunt mândră să văd talente atât de tinere. Mi-aş dori ca şi copiii mei să fie tot atât de talentaţi şi minunaţi ca şi cei care intră în concursul Ploaia steluţelor”. La rândul său, Eduard Petru îşi aminteşte de anii copilăriei sale: „N-am profitat de şansa de a participa la Ploaia steluţelor când eram de vârsta concurenţilor, dar, pentru că iubesc concursul, sper să le pot lua copiilor toate emoţiile, din postura de prezentator”.

 Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *