free download 78 travel guides written by experts

Mesajul Racing Extinction proiectat de Discovery in cadrul iMapp Bucuresti

Dupa proiectia din august de pe Empire State Building la New York, Bucurestiul a devenit sambata seara al doilea oras in care mesajul documentarului Racing Extinction a fost proiectat pe cladiri, in cadrul iMapp Bucuresti, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume.

Imagini cu animale din specii pe cale de disparitie au fost proiectate pe fatada Palatului Parlamentului, ca parte a unei campanii prin care Discovery isi propune sa starneasca la nivel global curiozitatea oamenilor si sa initieze actiuni concrete in cateva zone-cheie, printre care: lupta impotriva traficului de animale salbatice, reducerea emisiilor de carbon prin utilizarea energiei verzi sau sprijinirea altor cauze ecologice.

Cei 23,000 de metri patrati ai fatadei Palatului Parlamentului au devenit suprafata de proiectie pentru 104 proiectoare, transmitand intr-o maniera unica mesajul Racing Extinction celor peste 100,000 de spectatori. Materialul video proiectat de Discovery in cadrul iMapp Bucuresti este disponibil aici. De asemenea, cateva fotografii din timpul proiectiei sunt disponibile in atasament (photo credit: Cristian Vasile / IGU.ro).

Racing Extinction este unul dintre programele-cheie ale campaniei de brand recent lansate de Discovery, sub conceptul Nu inceta sa fii curios! – un indemn la actiune, la cautare neincetata de noi informatii si experiente, intruchipand spiritul non-conformist al brandului Discovery Channel. Programul, un documentar-manifest de doua ore, semnat de regizorul premiat cu Oscar, Louie Psihoyos, va avea premiera mondiala pe Discovery Channel si va putea fi vizionat in 220 de tari, inclusiv in Romania, intr-un interval de 24 de ore, incepand din Noua Zeelanda si incheind cu Statele Unite. Luati parte la aceasta miscare globala si urmariti alaturi de intreaga lume Racing Extinction, pe 2 decembrie, de la ora 21:00, pe Discovery Channel!

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook Discovery Romania si pe site-ul www.discovery.ro.

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *