free download 78 travel guides written by experts

Mesajul Presedintelui de 1 Aprilie, pentru romani, la „Distractis Show”

Sâmbătă, 31 martie, de la 20.25, la TVR 1

Examenele finale la „Deontologie modernă” de la Academia de Televiziune, un examen pentru ocuparea postului de… măturător, un curs intensiv predat de Marian Dristor lui Keo, un interviu cu grătaragiii şi mesajul Preşedintelui de 1 Aprilie sunt momentele cu care Distractis Show ne va ocupa o oră din seara de sâmbătă, 31 martie. Telespectatorii TVR 1 vor avea parte, din nou, de râs pe săturate, relaxare, muzică şi un show inteligent, pentru oameni inteligenţi.

Studenţii de la Academia de Televiziune sunt provocaţi să facă un reportaj pentru o televiziune fidelă opoziţiei, pe subiectul lipsei de medicamente, dar şi unul, pentru o televiziune încă fidelă puterii, pe subiectul succesului reformei din Sănătate. Reportajul trebuie făcut cu aceleaşi personaje, cu aceiaşi oameni intervievaţi. Sunt permise orice mijloace: şantaj, extorcare, inventarea de false probleme, mită.

Şi Primăria din Craiova organizează un examen, pentru ocuparea postului de măturător. Numai că profesionista Panseluţa, proaspăt sosită de la „specializare” în măturat genţi şi portofele din Londra, şi candidatul cu studii superioare, aflat veşnic în şomaj, nu au nicio şansă: concursul este câştigat de… a treia concurentă, fără pricepere la ţinutul măturii în mână, dar posesoare a unui sex-appeal de invidiat şi a unor scrisori de acreditare de la toate partidele.

Invitatul rubricii muzicale „De ce râd chitarele” este Keo, care va învăţa să îşi facă versurile corecte pentru propriul său hit „Liber” de la maeştrii amfitrioni, soţii Dorina şi Marian Dristor.

Interviul „Garantat 0%” are loc într-un parc din Bucureşti, cu primii cetăţeni care încearcă să facă grătar într-un loc nepermis. Pe punctul de a fi amendaţi de vajnicul poliţist Ialomiliţianu, cuplul de grătaragii caută cu disperare o scăpare. Şi o găsesc: în promovarea colecţiei de chiloţi a lui Bote, împreună cu Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

Preşedintele Băsescu găseşte un nou prilej de a se adresa poporului: 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, Ziua Tuturor Românilor. În mesajul său, el propune un nou post de conducere în aparatul de stat: Păcăliciul Poporului, care să-şi exercite dreptul fundamental al funcţiei de conducere, cel de a păcăli. Şeful statului îşi va încheia discursul cu deja obişnuita zicală: „Să fiţi păcăliţi bine!”

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *