metalshow

Mesajul presedintelui ANFP cu ocazia zilei de 8 Martie

Ziua Internaţională a Femeii a fost instituită oficial în anul 1977, când Adunarea Naţiunilor Unite a consfinţit ziua de 8 Martie drept Ziua Femeii şi a Păcii. acel an, acordăm atenţia cuvenită acestei sărbători, recunoscând importanţa implicării femeii în bunul mers al lucrurilor în toate domeniile.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici,domnul Andras SZAKAL, a adresat câteva gânduri bune femeilor care ocupă funcţii publice în administraţia românescă, colaboratoarelor din cadrul organizaţiilor neguvernamentale şi din mediul academic, şi, nu în ultimul rând, reprezentantelor mass-media.

 “Adresez tuturor femeilor un călduros La mulţi ani, alături de sincere urări de sănătate, realizări profesionale şi personale. Totodată, doresc să transmit un gând bun tuturor colaboratoarelor noastre, cărora le mulţumesc pentru contribuţia adusă la transpunerea în practică a misiunii ANFP.

Colegelor mele, femeilor din funcţia publică, le transmit multă putere de muncă, reafirmându-mi sprijinul în tot ceea ce ţine de evoluţia carierei acestora în administraţia publică, în spiritul egalităţii de şanse dintre femei şi bărbaţi”, a precizat domnul Andras SZAKAL, preşedintele ANFP.

Bucuresti, 08.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *