free download 78 travel guides written by experts

Mereu conectat si pe drumul cel bun cu noul N810 Internet Tablet

de dimensiuni reduse

Parteneriatul cu Boingo Wireless, Earthlink and The Cloud permite realizarea de conexiuni Wi-Fi în mii de locuri din întreaga lume

Nokia a lansat Nokia N810 Internet Tablet, un dispozitiv care marchează o nouă etapă a comunicării mobile prin Internet. Dispozitivul de dimensiuni reduse poate fi conectat la orice hotspot WiFi permiţând astfel realizarea de apeluri prin Internet, verificarea contului de email Google sau a contului Facebook, precum şi vizionarea de clipuri video pe YouTube şi actualizarea blogului personal prin intermediul tastaturii detaşabile şi a uimitorului afişaj touch screen. Hărţile şi sistemul de navigaţie integrate oferă utilizatorilor cea mai scurtă cale spre destinaţia aleasă. Livrările pentru acest dispozitiv sunt planificate pentru mijlocul lunii noiembrie la preţul estimativ de 479 USD, sumă care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului. Mai aproape de comunitate

Oriunde v-ati afla – acasã, în parc sau într-o cafenea – dispozitivul Nokia N810 vã mentine în permanentã conectat la întreaga lume. Prin intermediul acestuia, vã puteti verifica email-ul, puteti citi online ultimele stiri mondene sau puteti comunica cu prietenii Dvs. prin mesaje instantanee. De asemenea, vã puteti împãrtãsi starea de spirit pe site-urile sociale favorite, puteti realiza apeluri prin Skype si utiliza aplicatia Gizmo pentru videoconferinte, prin intermediul camerei VGA integrate. Astfel, nu veti fi niciodatã departe de cei dragi.
Pe drumul cel bun

Cu Nokia N810 vă aflaţi mereu pe drumul cel bun. Datorită modulului GPS integrat şi hărţilor preinstalate, puteţi stabili cu precizie locul în care vă aflaţi şi puteţi localiza o varietate de puncte de interes. Pentru a explora cu uşurinţă lumea pe jos sau în automobil, puteţi actualiza sistemul de navigaţie la versiunea Wayfinder cu instrucţiuni vocale pas cu pas.
Plictiseala nu este o opţiune

Fie că vă aventuraţi într-o călătorie de vis sau pur şi simplu mergeţi la birou, Nokia N810 este partenerul ideal de drum. Nu beneficiaţi de nici un punct de acces WiFi? Nu face nimic! Nokia N810 permite redarea a până la 45 de ore de muzică şi stocarea a până la 7500 de cântece pe o cartelă de memorie de 10 GB* (opţional). Afişajul lat, de dimensiuni mari (4.13”) şi de înaltă rezoluţie (800×480 pixeli) oferă o experienţă vizuală magică.

„Nokia N810 integrează capacităţile unui computer tradiţional într-un format de dimensiuni reduse. Tehnologia terminalului, bazată pe standarde deschise, contribuie la accelerarea procesului de convergenţă a unor funcţii şi servicii multiple într-un singur dispozitiv,” a declarat Ari Virtanen, vice-preşedinte, Convergence Products, Multimedia, Nokia. “Noul Nokia N810 oferă experienţa autentică Web 2.0 prin intermediul unui dispozitiv compact, elegant şi surprinzător de avantajos – permiţând accesul direct la sursele de interes ale utilizatorului.”
Nokia N810 se bazează pe platforma maemo Linux OS2008, care poate fi actualizată şi pe dispozitivul Nokia N800, care integrează generaţia anterioară de hardware pentru internet tablet. Acest software dispune de o interfaţă cu utilizatorul cu opţiuni multiple pentru personalizare şi include numeroase noutăţi, precum browser-ul Mozilla cu Ajax şi Adobe flash 9, suportul pentru set cu cască Bluetooth şi funcţiile avansate audio şi video. Dispozitivul reuneşte câteva dintre cele mai populare aplicaţii, precum cele mai recente versiuni ale Video Gizmo, Skype şi Rhapsody; Boingo Wireless, Earthlink şi The Cloud permit realizarea de conexiuni Wi-Fi în mii de locuri din întreaga lume.

Tot astăzi, Forum Nokia a anunţat lansarea serviciilor de suport pentru platforma maemo, destinate dezvoltatorilor de servicii şi companiilor. Serviciile urmează să fie disponibile prin forum.nokia.com. În prezent Forum Nokia are peste 3,4 milioane de utilizatori înregistraţi, responsabili pentru dezvoltarea de aplicaţii mobile de top pentru platformele Series 40 şi S60. Oferta de servicii de suport profesionale este îmbogăţită prin maemo.org, o comunitate open source sponsorizată de Nokia.

*Capacitatea de stocare estimată în baza unei durate de 3:45 minute per melodie şi a codării eAAC+ la 128kbps.

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *