metalshow

Merele vin de la rusi

Pentru GAV| Scholz&Friends Bucureşti

La cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Publicitate de la Moscova (MIAF), GAV| Scholz&Friends şi-a continuat toamna bogată în evenimente, obţinând trei premii şi o nominalizare la categoriile print şi TV.

Execuţiile sunt parte a campaniei “Oameni şi insecte” realizată pentru Grădina de Sud, una din cele două finaliste la categoria “Campania anului” de la ediţia din acest an a Festivalului Ad'Or. Astfel, juriul de la MIAF a premiat la categoria “Produse de întreţinere casnică” cu două Silver Apple print-urile “Butterfly” şi “Ladybird”, cel de-al treilea, “Cricket”, fiind pe shortlist. De asemenea, pentru spotul TV “Insectele”, cei de la GAV| Scholz&Friends au obţinut încă un Silver Apple, semn al rodniciei departamentului de creaţie. Echipa care a stat în spatele realizării lucrărilor premiate la MIAF este alcătuită din Marius Roşu, Cătălin Spoială şi Lucian Georgescu.

De 15 ani, Festivalul Internaţional de Publicitate de la Moscova este recunoscut ca una din cele mai importante competiţii de creativitate din Europa de Est, ediţia din 2006 reunind peste 4000 de participanţi din întreaga Europă. Juriul la categoriile print şi TV fa fost condus anul acesta de Hayashi Hisashi, director de creaţie al Dentsu Tokyo.

Bucuresti, 28.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *