free download 78 travel guides written by experts

Sincron perfect între Mercedes-Benz România și Federația Română de Natație și Pentatlon Modern

Mercedes-Benz România a continutat și în acest an parteneriatul cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), asigurând suport logistic pentru organizarea Campionatelor Internaționale de Înot ale României. Mercedes-Benz România a susținut performanța FRNPM încă de la prima ediție, organizată în 2014.

Ediția din acest an s-a desfășurat în perioada 24 – 27 mai, la bazinul olimpic Anatolie Grințescu, din incinta Clubului Sportiv Dinamo București, unde au participat aproximativ 350 de sportivi din 9 țări, lotul României având în componență 50 de înotători.

„În cadrul Mercedes-Benz România, credem cu tărie în susținerea performanței și a excelenței, și de aceea considerăm că există un sincron perfect între valorile noastre și cele ale Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Suntem mândri, în fiecare an, să contribuim la modelarea viitoarei generații de sportivi de performanță, prin organizarea lecțiilor de înot pentru cei mici, prin sprijinirea loturilor naționale în atingerea unor rezultate excepționale și prin suport logistic acordat competițiilor precum Campionatele Internaționale de Înot ale României.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO Mercedes-Benz România & Managing Director Mercedes-Benz Passenger Cars România.

„Încă de la debutul colaborării cu Mercedes-Benz România, pasiunile comune pentru perfecțiune și excelență ne-au conferit încrederea comună că putem avea rezultate memorabile pentru sportul românesc, care să aibă un real impact pozitiv asupra comunităţii sportivilor din România, pe termen lung.”, subliniază Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Mercedes-Benz, Mașina Oficială a Competiției

Impunătoarele SUV-uri, autoturismele compacte și autovehiculul super-confortabil ideal pentru business și familie – Mercedes-Benz Clasa V, au asigurat transportul delagațiilor oficiale, al arbitrilor și al reprezentanților FRNPM pe întreaga perioadă de desfășurare a Campionatelor Internaționale de Înot ale României.

RECOMANDAM:  ŠKODA VISION RS: prototipul eco sportiv

Susținerea competiției Campionatele Internaționale de Înot ale României continuă seria amplă de activități ale Mercedes-Benz România dedicate promovării și sprijinirii înotului de performanță. În plus, Mercedes-Benz s-a implicat în susținerea sportivilor români în cadrul edițiilor precedente ale Campionatelor Internaționale de Înot ale României, Campionatelor Naționale și Europene de Înot din 2014, ediția din 2015 a Balcaniadei, cât și în concursul național de înot „Camelia Potec: În căutarea viitorilor campioni”, începând cu anul 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *