free download 78 travel guides written by experts

Mercedes-Benz Romania a sustinut echipa de polo a Clubului Sportiv Steaua

· Mercedes-Benz România a sprijinit meciul susţinut de Clubul Sportiv Steaua în competiţia de polo EURO CUP, în calitate de partener oficial.
· După 24 de ani de la ultima performanţă de acest gen, Steaua Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale EURO CUP la polo pe apă.
· Mercedes-Benz România a pus la dispoziţia echipei de polo noul model Vito.

Mercedes-Benz România a fost alături de Clubul Sportiv Steaua Bucureşti, susţinȃnd meciul pe care echipa de polo l-a jucat la Bucureşti sâmbătă, 29 noiembrie, în cadrul EURO CUP. Mercedes-Benz România a oferit organizatorilor suport logistic, cu ajutorul noului model Vito, între 28 – 30 noiembrie, când a avut loc partida de polo pe apă dintre Steaua Bucureşti şi Waspo Hannover.

Noul Mercedes-Benz Vito a stat la dispoziția sportivilor din echipa de polo, pentru ca aceştia să beneficieze de siguranţă şi confort în fiecare moment.

După 24 de ani de la ultima performanță de acest gen, Steaua București s-a calificat în sferturile de finală ale EURO CUP la polo pe apă. Pentru a accede în semifinale, Steaua va lupta în cadrul unei manșe duble (tur-retur) cu echipa germană Waspo 1898 Hannover. Meciul tur a avut loc la București sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 11:30, și a fost găzduit de bazinul de polo Steaua Ghencea. Datorită importanței istorice a partidei și numărului de suporteri care și-au anunțat prezența, audiența acestui meci a fost un record. CSA Steaua București a învins formația germană Wasspo Hannover cu scorul de 9 – 7. Manșa secundă se va juca pe 17 decembrie, în Germania.

Prin susţinerea echipei de polo, Mercedes-Benz România îşi consolidează colaborarea de succes începută în anii precedenţi cu organizaţiile sportive. În luna martie a acestui an, Mercedes-Benz România a devenit partener oficial al Federaţiei Române de Tenis, al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi al Fundaţiei Olimpice Române, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Mercedes-Benz Vito transportă cei mai buni sportivi

Beneficiind de numeroase puncte forte ale designului exterior și de un maximum de beneficii cu costuri reduse, noul Mercedes-Benz Vito este un autovehicul comercial ușor versatil și un adevărat profesionist în segmentul său. Deși are o sarcină utilă record, costurile de întreținere sunt neașteptat de mici.

Cu o valoare a coeficientului aerodinamic de 0.32, noul Vito beneficiază de un consum redus de combustibil și de eficiență îmbunătățită. Interiorul este, de asemenea, elegant și confortabil. Atât șoferul, cȃt și pasagerii se bucură în noul Vito de siguranță și un spatiu extins. Cabina are un aspect inovator si este exemplară în privința funcționalității și ergonomiei, ce subliniază calitatea superioară, în comparație cu celelalte autovehicule din clasa sa.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz România sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro.

Bucuresti, 04.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *