free download 78 travel guides written by experts

Mercador.ro lanseaza serviciul “Livrare cu verificare”

Vânzătorii își construiesc credibilitatea necesară pentru a livra oriunde în țară, iar cumpărătorii vor putea deschide coletul pentru a verifica dacă au primit ce au comandat

Mercador.ro lansează în premieră opțiunea “Livrare cu verificare”, primul serviciul de expediere și deschidere a coletelor la livrare. Astfel, cumpărătorul are posibilitatea de a verifica dacă produsul comandat este conform cu descrierea de pe site și promisiunea vânzătorului. Serviciul “Livrare cu verificare“ este realizat în parteneriat cu firma de curierat Cargus.

Mercador.ro este primul site de anunțuri din România ce facilitează utilizatorilor săi opțiunea de verificare a coletului la livrare, înainte de a plăti pentru produsul comandat.

În cadrul platformei, vânzătorul poate acum să expedieze prin acest serviciul special de curierat, contra unei taxe, produsul scos la vânzare, iar cumpărătorul are dreptul să deschidă coletul și să verifice timp de 5 minute conținutul pachetului când acesta îi parvine. Odată ce cumpăratorul se asigură că produsul primit corespunde cu cel comandat, va achita contravaloarea produsului, iar banii sunt returnați vânzătorului în siguranță.

“Mereu am încurajat întâlnirea față în față dintre vânzători și cumpărători, precum și verificarea produsului înainte de achiziționare pentru fi siguri că acesta corespunde în totalitate cu anunțul de pe Mercador.ro și totodată pentru a asigura o experiență cât mai plăcută. Însă, nu puteam ignora tranzacțiile ce se realizează și la distanță. Astfel, am introdus serviciul Livrare cu verificare pe care Mercador.ro îl lansează în premieră pentru o platformă de anunțuri online“, menționează Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro.

Vânzătorul va comanda curierul direct de pe Mercador.ro și tot acesta va plăti taxa în valoare de 25 de lei pentru colete de până la 5 kg. Pentru a asigura o transparență cât mai mare în utilizarea serviciului Livrare cu verificare pe Mercador.ro există și un calculator al taxei de curierat. În cazul coletelor de peste 5 kg și a destinațiilor mai izolate se vor percepe alte taxe pe care vânzătorii le vor putea verifica înainte de a chema curierul.

Cumpărătorul poate solicita vânzătorului să utilizeze serviciul Livrare cu verificare pentru a verifica produsul înainte de a-l plăti. “Încurajam cumpărătorii să solicite vânzătorilor deschiderea coletului la livrare. Acest nou serviciu a fost creat special pentru a asigura un plus de credibilitate vânzătorilor și pentru a oferi o garanție cumpărătorilor la primirea produsului comandat”, continuă Cristina Gheorghițoiu.

Serviciul Livrare cu verificare va genera creșterea ratei de succes la vânzarea anumitor produse pe Mercador.ro și va contribui la consolidarea încrederii de a cumpăra de pe un site de anunțuri.

Mercador.ro afișează în prezent peste 1,5 milioane de anunțuri, fiind platforma cu cele mai multe anunțuri generaliste de vânzare, postate predominant de către proprietari. Lansat în 2010, Mercador.ro face parte din cadrul Allegro Group România, alături de Autovit.ro, Fashiondays.ro și Compari.ro.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite, puteți consulta site-ul: www.mercador.ro. Informații periodice sunt publicate și pe conturile de Facebook, Twitter și Google Plus.

Bucuresti, 05.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *