free download 78 travel guides written by experts

Mercador.ro isi schimba numele in OLX.ro

Site-ul cu cele mai multe anunțuri gratuite se redenumește, platforma și serviciile rămân aceleași

Mercador.ro, site-ul cu cele mai multe anunțuri gratuite din România, devine de astăzi OLX.ro. În cadrul acestui proces, se vor opera schimbări în ceea ce privește numele și logo-ul brandului, restul operațiunilor din cadrul platformei urmând a se desfășura ca și până în prezent.

În afara actualizării design-ului conform noului logo OLX.ro, platforma beneficiează acum de un sistem de localizare îmbunătățit. Funcționalitățile rămân aceleași. Caracterul local al brandului se păstrează.

Sub noul nume vom continua misiunea Mercador.ro: de a livra cea mai bună soluție de anunțuri online din România.

“Cea mai importantă schimbare este numele site-ului. Românii vor accesa aceeași platformă pe care o apreciază și care a fost îmbunătățită continuu în ultimii 3 ani pentru a livra rezultate excelente celor care vând și cumpără pe Mercador.ro, de acum OLX.ro.” explică Cristina Gheorghițoiu, Business Manager OLX.ro.

De la lansarea în România în 2010, Mercador.ro a reușit să devină lider de piață, cu peste două milioane de anunțuri online gratuite. Conform unui studiu realizat de GfK la finalul anului 2013, Mercador.ro s-a aflat pe primul loc în ceea ce privește notorietatea la nivelul site-urilor de anunturi din România. De asemenea, Mercador.ro este cel mai accesat site din nișa sa, cu aproximativ 4,3 milioane de utilizatori unici la nivel lunar (SATI.ro).

În același timp, și alte site-uri ce aparțin grupului Naspers din Bulgaria, Ungaria, Polonia, Kazakstan și Belarus vor trece prin acest proces de rebranding, alăturându-se platformelor de anunțuri ce poartă același nume în peste 100 de țări. Numele OLX.ro provine din expresia “online exchange”.

“Caracterul nostru local rămâne indiscutabil. Tot ce vom face în continuare pe OLX.ro va ține cont de specificul pieței și de nevoile românilor care utilizează site-ul nostru, pentru a le livra acestora cea mai eficientă platformă de anunțuri din România” adaugă Cristina Gheorghițoiu.

Despre OLX:
OLX oferă o platformă gratuită, rapidă și foarte bine localizată celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online. În fiecare lună, milioane de oameni din întreaga lume vând și cumpără o gamă largă de produse printre care obiecte casnice, mobilă, proprietăți imobiliare, produse de folosință îndelungată, instrumente muzicale, vehicule, electronice și echipamente mobile, servicii, toate pe OLX. Numele OLX provine din expresia ‘online exchange’ și reflectă spiritul anunțurilor online din prezent.

OLX are birouri în Bangkok, Buenos Aires, Cape Town, Delhi, Karachi, Lagos, Manila, Nairobi, New York, Rio de Janeiro, Sao Paulo și alte orașe. Din 2010, OLX este parte a Naspers Group.

Bucuresti, 14.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *