free download 78 travel guides written by experts

Mercador.ro depaseste 2.000.000 de anunturi

Oferta Mercador.ro este acum de două ori mai mare decât a următorului competitor direct

Într-o piață dinamică și competitivă, Mercador.ro depășește pragul de 2 milioane de anunțuri active, fiind site-ul românesc cu cele mai multe anunțuri online gratuite. În acest moment, oferta Mercador.ro este de doua ori mai mare față de cea a competitorului direct.

De asemenea, peste 80% dintre anunțuri sunt postate direct de către proprietari. Mai mult, în fiecare lună, peste 800.000 dintre oferte sunt nou postate în cadrul platformei, valabilitatea acestora fiind de 30 de zile, cu posibilitate de reînnoire.

“Ne bucură faptul că Mercador.ro este in topul preferintelor utilizatorilor de site-uri de anunturi. Cresterea peste nivelul pietei a numarului de anunturi, inregistrata in 2013, reflectă nu doar eficiența comunicării cât și rezultatele bune obținute de cei care postează anunțuri pe Mercador.ro, aspect prioritar pentru noi atunci când aducem schimbări în cadrul platformei’’ menționează Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro

În ultimele 7 luni, numărul anunțurilor din cadrul Mercador.ro a crescut cu peste 140%, de la aproximativ – 800.000 de oferte la începutul lunii august 2013, la peste 2 milioane în luna februarie a anului curent.

Anunțurile active sunt grupate în peste zece categorii principale și 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de căutare astfel încât cumpărătorii să găsească rapid ceea ce își doresc. Categoriile cu cele mai multe anunțuri active sunt Imobiliare, Auto, Electronice și electrocasnice, Modă și frumusețe și Casă și grădină.

Lansat în 2010, Mercador.ro face parte din Allegro Group România, alături de Autovit.ro și FashionDays.ro.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *