Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

MEMORY – Expoziție aniversara DANAARTGALLERY, 8 ani

Proiectul inițiat de Zbarcea Daniela și Adrian Panaite, DanaArtGallery “conexiuni prin artă” – aniversează 8 ani. Doar doi oameni , mulți prieteni, colaboratori, artiști, parteneri și uneori și sponsori. Ne bucurăm că am rezistat atâta timp pe scena artistică și că putem organiza în continuare evenimente culturale cu artiști din București, din țară și din străinătate. Totul se datorează atât încăpătânării de a crede că arta trebuie să își găsească un loc în preocupările oamenilor dar și ajutorului artiștilor și al partenerilor implicați în colaborarile cu galeria.

De aceasta dată ne-am gândit să nu mai fim protocolari și să vă rugăm să sărbătoriți alături de noi nu numai la vernisaj ci și pe rețelele de socializare. Să ne amintim de momentele petrecute împreună postând pe pagina evenimentului fotografii făcute cu ocazia participării la cele peste 100 de expoziții organizate în diferite locații, să sărbătorim împreună de fapt prietenia nu neapărat colaborarea care a avut sau are loc. Asta credem că e important.

afis Memory

Vă invităm să vedeți expoziția artiștilor care s-au reunit de această dată în expozitia „Memory”: Andreea Rus, Andreea Dosinescu, Andreea Maria Lungan, Alina Gurban, Andrada Paula Vecleniț, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Delia Orman, Dragoș Nicolae Lupu, Eugen Vasile Iovan, Gina Paula Baranovschi, Magda Morozan, Mirabela Iliescu, Laura Florea, Ruxandra Ștefana Munteanu, Silvia Trăistaru.

Vernisajul va avea loc luni, 19 februarie incepand cu ora 19.00 la M.A.C. – Metropolis Art Collection, str Grigore Alexandrescu 89-97, s1, București, în incinta Metropolis Center.

Expoziția va ramâne deschisă și va putea fi vizitată zilnic între orele 12:00 -20:00 până pe data de 10 martie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *