free download 78 travel guides written by experts

Membrii comunitatii reuniti la Milestone Integration Day Romania

*Din nou un finalist din Romania in cadrul concursului Milestone Kickstarter

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, a organizat Milestone Integration Day Romania – un eveniment dedicat dezvoltarii de solutii personalizate si noilor concepte din domeniul supravegherii video si sigurantei persoanelor si bunurilor.

La Milestone Integration Day Romania, au participat parteneri comerciali, membri ai comunitatii si utilizatori finali, care au avut astfel ocazia de a se intalni si discuta, cu scopul explorarii aprofundate a posibilitatilor practic nelimitate pe care le ofera o platforma deschisa, tocmai pentru a dezvolta noi solutii personalizate. Evenimentul a avut loc pe 13 martie la hotelul Caro din Bucuresti, fiind deschis prin prezentarea de abordari verticale pentru orase, servicii de transport, industrie si infrastructura critica. Prezentarile au avut in vedere inovatiile Milestone si ultimele actualizari ale solutiilor de integrare, cu IBM Cloud, Advancis Solutions, SAIMOS C3 CORE Analytics for Milestone XProtect.

Dupa ce la prima editie a Milestone Kickstarter o echipa din Romania a castigat competitia din Las Vegas, la editia de anul acesta, din nou tara noastra este reprezentata in finala competitiei. Finalistul, pe numele sau Vlad Craciunescu, si-a prezentat conceptul in fata publicului de specialitate reunit la Milestone Integration Day Romania. El a realizat un sistem automatizat de drone, care sa poata fi folosit pentru monitorizarea de la distanta a unor obiective, cu administrare din Milestone XProtect. Avantajul unei astfel de abordari este ca permite asigurarea unui nivel corespunzator de protectie pentru locatii unde interventia umana ar fi prea riscanta sau prea costisitoare. Solutia sa se adreseaza tuturor situatiilor in care “ar fi fost bine daca ar fi existat o camera acolo”.

Milestone Integration Day Romania
Milestone Integration Day Romania

De la explorarea conceptului IoT in domeniul monitorizarii starii de sanatate, la proiecte de localizare cu ajutorul algoritmilor de invatare, cu mapare a imaginilor, pana la aplicatii de asistenta medicala digitala care analizeaza comportamente pentru a declansa diferite actiuni si alarme, competitia reprezinta o reala provocare pentru comunitatea Milestone.

La editia 2019 a concursului Milestone Kickstarter 2019 au participat dezvoltatori din 10 tari, iar, in urma etapelor premergatoare, au ramas 4 finalisti, urmand ca premiul, in valoare de 65 de mii de dolari, sa fie acordat castigatorului pe 1 aprilie in bani, resurse si activitati de marketing prin Milestone Systems. Toti cei patru finalisti isi vor prezenta ideile la Milestone Integration Platform Symposium 2019, ce va avea loc in perioada 25-28 martie 2019, la Copenhaga. Tot acolo, va fi anuntat oficial si castigatorul concursului.

Filosofia de piata Milestone se bazeaza pe platforma deschisa, a carei flexibilitate permite un grad ridicat de integrare, asigurand deopotriva dezvoltatorilor si utilizatorilor versatilitatea necesara crearii de sisteme perfect adaptate oricaror cerinte si nevoi, indiferent de domeniul de activitate. In acest context, comunitatea joaca un rol esential pentru dezvoltarea de noi solutii peste platforma VMS, iar evenimentele in care este implicata constituie practic fundatia sociala pe care este cladita intreaga activitate, caci reunesc discipline si produse din toate industriile, cu scopul schimbului de cunostinte si incheierii de noi colaborari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *