free download 78 travel guides written by experts

Meli Melo a avut vânzări in online cu 30% mai mari față de 2019. Cea mai mare creștere s-a înregistrat pe categoria de decorațiuni

  • Valoarea medie a unei comenzi a crescut cu peste 30% față de anul trecut
  • Plățile cu cardul online s-au dublat
  • Față de aprilie 2019, Meli Melo a avut venituri în creștere cu 30%
  • Vânzările de produse de decorațiuni și accesorii de păr s-au dublat față de 2019
  • 4 locații stradale din București, Timișoara și Pitești se redeschid începând cu 15 mai

Meli Melo a înregistrat o creștere de 30% a vânzărilor de accesorii fashion și articole home & deco în luna aprilie, comparativ cu aprilie 2019. Vârful vânzărilor din luna aprilie a acestui an a fost înregistrat în a doua parte a lunii aprilie, când a crescut și valoarea medie a comenzii cu peste 30% față de o perioadă obișnuită. În această perioadă, cele mai vândute articole au fost accesoriile de păr, eșarfele din bumbac și mătase, dar și articole din zona home&deco.

„Odată cu închiderea magazinelor fizice, o parte a clienților fideli brandului Meli Melo a migrat către magazinul online. Am observat un număr mare de clienți noi în magazinul online, semn că mulți dintre aceștia nu comandaseră online în trecut și erau clienți ai magazinelor noastre fizice.” – a declarat Alina Mitrică, E-Commerce & Corporate Manager Meli Melo.

Meli-Melo Pitesti redeschidere
Meli-Melo Pitesti redeschidere

Din totalul achizițiilor realizate pe MeliMelo.ro în luna aprilie, aproximativ 40% au fost făcute de clienți noi pentru magazinul online. Aceștia fac parte dintr-o categorie de public care, până acum, obișnuia să efectueze achiziții în magazinele fizice Meli Melo Paris. Acest lucru denotă faptul că până la finele anului în curs va crește numărul tranzacții din mediul online, comportamentul consumatorului român fiind schimbat după această pandemie. Totodată, numărul tranzacțiilor achitate cu cardul aproape s-a dublat.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019, veniturile Meli Melo au crescut cu aproximativ 30%, iar categoriile pe care s-au înregistrat cele mai mari creșteri au fost: accesorii de păr, eșarfe de mătase și de bumbac și decorațiunile Meli Melo Deco.

„Ne bucurăm că brandul Meli Melo Deco a devenit mai cunoscut publicului în această perioadă, clienții noștri cumpărând produse decorative pentru casă și grădină, produse de aromaterapie, lumânări parfumate, dar și produsele cosmetice pe care le-am introdus recent în oferta noastră.’’ continuă Alina Mitrică, E-Commerce & Corporate Manager Meli Melo.

Reduceri de Până la 70% pe platforma online MeliMelo.ro

Pentru a încuraja clienții Meli Melo și publicul în căutare de accesorii fashion, Meli Melo a pregătit o campanie cu reduceri de până la 70% în magazinul său online pentru colecția de genți, eșarfe de bumbac și mătase, bijuterii și portofele.

De asemenea, odată cu relaxarea restricțiilor, 4 dintre locațiile stradale Meli Melo din București, Timișoara și Pitești se vor redeschide din data de 15 mai, respectând în continuare normele de igienizare și distanțare socială. Este vorba despre locațiile stradale din:

  • Str. Mihai Eminescu, nr. 17, Prăvălia 3,4,5 sector 1, București
  • Piața Dorobanți, nr. 5, sector 1, București
  • Str. Piața Victoriei, nr. 2, parter, Timișoara, Timiș
  • Str. Victoriei, nr.10, Pitești, Argeș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *