Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Melcfort, cosmetice cu extract de melc, de la Gerocossen

Gerocossen a creat, special pentru un ten mai frumos şi mai sănătos, o nouă gamă – Melcfort -, cu extract de melc. Cu noile produse Melcfort, destinate unui program complet de îngrijire a tenului, pielea feţei devine mai netedă şi mai catifelată, redobândindu-şi elasticitatea şi tonusul.

Extractul de melc (poly-helixan) este un ingredient natural extras din secreţia melcului Helix aspersa, care conţine un veritabil cocktail de substanţe active pure şi concentrate, dintre care putem aminti colagenul, elastina, alantoina, aminoacizii, proteinele, vitaminele şi mucopolizaharidele, cu efecte benefice asupra pielii. Extractul de melc acţionează ca un exfoliant delicat, îndepărtând celulele moarte de la suprafaţa pielii şi stimulând regenerarea celulară. Este antiseptic, antioxidant, regenerant şi cicatrizant şi stimulează sinteza de colagen şi elastină.

Produsele din gama Melcfort de la Gerocossen au formule moderne, cu textură lejeră, care corespund cerinţelor fiecărui tip de ten în parte. Pot fi folosite cu succes pentru a estompa acneea, cicatricile şi ridurile. Ingredientele naturale atent selecţionate oferă eficienţă maximă, redând tenului frumuseţea naturală. Produsele din gama Melcfort nu conţin parabeni sau parafine şi sunt testate dermatologic.

Gama Melcfort de la Gerocossen include:

Lapte demachiant – pentru toate tipurile de ten. Cremos şi lejer, curăţă perfect impurităţile, machiajul şi excesul de sebum. Menţine echilibrul hidrolipidic, nu usucă pielea şi conferă o plăcută senzaţie de prospeţime. După aplicare, pielea este curată şi luminoasă.
Preţ: 18,03 lei (130 ml). Fără parabeni. Produs testat dermatologic.

Loţiune purificatoare – cu o formulă specială pentru curăţarea tenului gras sau acneic. Îndepărtează excesul de sebum şi curăţă tenul de impurităţi. Este îmbogăţită cu extract de lămâie, având proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare. Purifică epiderma, ajutând la cicatrizarea pielii şi diminuând tendinţa de formare a coşurilor.
Preţ: 19,2 lei (130 ml). Fără parabeni. Produs testat dermatologic.

Cremă matifiantă – pentru ten gras şi acneic. Având o uşoară acţiune exfoliantă, îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii şi catifelează tenul. Acţiunea sa este completată de argilă, care reglează secreţia de sebum, conferind tenului un aspect mat.
Preţ: 27,9 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.

Cremă antirid, riduri superficiale – pentru toate tipurile de ten. Este o cremă uşoară, special concepută pentru a preveni apariţia primelor riduri şi a netezi liniile fine. Extractul de melc îmbunătăţeşte structura epidermei şi are o acţiune exfoliantă delicată, uleiul de avocado menţine supleţea şi elasticitatea pielii, iar uleiul de argan şi untul de shea hidratează, hrănesc şi protejează tenul.
Preţ: 28,5 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.

Cremă antirid, riduri profunde – pentru toate tipurile de ten. Veritabil elixir de tinereţe, această cremă onctuoasă regenerează pielea şi contribuie la netezirea ridurilor. Extractul de melc ajută la refacerea barierei cutanate, favorizează sinteza de colagen şi stimulează regenerarea celulară. Complexul natural din ulei de migdale, ulei de argan şi unt de shea hrăneşte pielea, îi îmbunătăţeşte elasticitatea şi o protejează împotriva îmbătrânirii premature.
Preţ: 29,07 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.

Produsele din noua gamă Gerocossen Melcfort se găsesc în magazinele de profil, dar şi online, în magazinul cu produse româneşti Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro).

Bucuresti, 16.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *