metalshow

Melanie Griffith, Rebecca De Mornay si Tom Berenger sunt cateva dintre vedetele care vor aparea

in noul sezon din „Hawaii 5.0”, in premiera toamna aceasta la Universal Channel

În al patrulea sezon, care începe la Universal Channel duminică, 14 septembrie, la ora 22:00, serialul Hawaii 5.0 rezolvă rapid situația creată la finele seriei a treia, când Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) îl lua la întrebări pe Wo Fat (Mark Dacascos) şi era întrerupt de un grup de atacatori care distrugeau uşa închisorii. Oamenii aflaţi de cealaltă parte a uşii sunt NLM, un grup terorist al căror plan funcţionează destul de bine până când încearcă să scape de poliţie. Echipa 5.0 şi poliţia din Honolulu sunt pe urmele lor şi doar liderul – poreclit „Condorul” – supravieţuieşte. Pentru scurtă vreme: McGarrett sare în elicopterul cu care acesta fuge de pe Stadionul Aloha şi îl aruncă pe Condor din aeronavă.

Toate cele întâmplate îl aruncă pe McGarrett în mijlocul mai multor conflicte. Relaţia lui cu Catherine (Michelle Borth) îi pune numeroase piedici la locul de muncă. Echipa este fracturată – problema este absenţa lui Kono (Grace Park) – şi parcă le lipseşte o roată. Acest gol este umplut de personajul lui Chi McBride, iar McGarrett şi noul comandant SWAT Lou Grover (McBride) îşi dau seama imediat că nu se vor înţelege. Şocat de descoperirea că mama lui, Doris, l-a vizitat la un moment dat pe Wo Fat la închisoare, McGarrett va dori cu orice preţ să descopere de ce. Alături de Steve în această odisee va sta unul dintre puţinii oameni pe care acesta se mai poate baza, Danno (Scott Caan), fratele lui de cruce.

Michelle Borth a părăsit distribuţia Hawaii 5.0 după acest sezon. Actriţa a interpretat-o pe Catherine Rollins, care pleacă din Marină şi se angajează la firma privată de securitate a fostului ei iubit. Printre actorii care apar în roluri episodice în acest sezon patru se numără: Jorge Garcia, Carol Burnett, Rebecca De Mornay şi unul dintre fraţii Jonas.

Hawaii 5.0 este un remake modern al serialului cu același nume din anii ’70, care urmărește o echipă de ofițeri federali de elită, a cărei misiune este să scape insulele Hawaii și plajele lor însorite de cei certați cu legea. Detectivul Steve McGarrett, un ofițer de marină decorat, devenit polițist, se întoarce în Oahu, pentru a investiga asasinarea tatălui său. La insistențele Guvernatorului, McGarrett devine liderul unei echipe de elită, a cărei misiune este urmărirea celor mai periculoși răufăcători din Hawaii și care are toată libertatea de care are nevoie pentru a-și îndeplini misiunile riscante.

Nu uitați: Hawaii 5.0, sezonul 4, va avea premiera duminică, 14 septembrie, la ora 22:00, la Universal Channel. În fiecare duminică va fi difuzat câte un episod.

Bucuresti, 10.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *