free download 78 travel guides written by experts

Mel Gibson este “Scapat de sub control”

Sâmbătă, 3 mai, telespectatorii Kanal D îl vor putea vedea pe Mel Gibson în “Scăpat de sub control”, (“Edge of Darkness”, SUA, 2010), peliculă regizată de Martin Campbell. Filmul este un thriller care despre cum se intersectează  afacerile de mare anvergură cu politica.

Thomas Craven (Mel Gibson), un veteran detectiv de la Omucideri care lucrează pentru Poliția din Boston, trăiește momente dramatice când Emma, unicul său copil, în vârstă de 24 de ani, este ucisă chiar pe treptele casei. Deși presupune că adevărata țintă trebuia să fi fost el, veteranul detectiv află că fiica sa ducea o viață secretă. Din acel moment, dorința de a afla cine și de ce a ucis-o devine obsesie. Investigațiile  pe care le face îl vor conduce în lumea mușamalizarilor corporatiste , a conspirației guvernamentale și, în final, a crimei.

Filmul se bazează pe miniseria BBC cu acelaşi nume, cîştigătoare a premiului BAFTA. Pelicula este produsă de Graham King (laureat Oscar pentru “Cârtița”), iar scenariul este semnat de William Monahan  şi Andrew Bovell.

Regizorul Martin Campbell are în palmares filme precum “Golden Eye” și “Casino Royale”, din seria “James Bond”. Din distribuție, alături de Mel Gibson, fac parte: Ray Winstone (“Cârtița”), Danny Huston (“X-Men Origins: Wolverine”), Bojana Novakovic și Shawn Roberts.

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *