free download 78 travel guides written by experts

Megasunet pentru petreceri acasa

Gibson InnovationsSunteți adepții petrecerilor în propria locuință și vecinii nu au nimic împotrivă? Dacă răspunsul este DA la ambele întrebări, trebuie să știți că puteți deveni DJ-ii propriilor petreceri. Soluția vine de la Gibson Innovations care vă oferă câteva sisteme audio Hi-Fi Philips cu ajutorul cărora petrecerile de acasă vor semăna cu cele din club.

Sistemul audio Hi-Fi Philips NTRX500 de tip turn și cu boxe Bass Reflex emite sunete cu o putere de ieșire de 650W și este echipat cu becuri LED cu 260K culori pentru a crea cu adevărat o atmosferă de petrecere. Funcția DJ Crossfader vă permite să mixați piesele din surse diferite și să adăugați efecte sonore, iar cea Auto-DJ mixează automat melodiile de pe un stick USB. Sistemul are Bluetooth, USB compatibil MP3, CD player, radio cu 40 de presetări, intrare auxiliară și intrare de microfon pentru funcția karaoke. În plus, permite înregistrarea pe USB de pe CD player, de la radio sau de la microfon. Vă bucurați de petrecere și de calitatea de DJ și îl puteți controla de la distanță prin intermediul telecomenzii cu 28 de taste.

Philips NTRX500

Și pentru că la orice petrecere este nevoie de o atmosferă incendiară, sistemul este dotat cu câteva funcții de sunet precum bas NX care amplifică temporar basul și efectele luminoase, Dynamic Bass Boost cu 3 trepte, 4 moduri Digital Sound Control și egalizator pe 5 benzi pentru ca melodiile să se audă conform preferințelor fiecăruia.

Credeți că Philips NX500 ocupă prea mult spațiu? Din contră, fiind un sistem de tip turn, baza ocupă o suprafață de numai 39 x 39.65 cm, iar înălțimea lui este cu puțin peste 1 metru. În plus, acesta are mânere și roți pentru a fi transportat ușor, așă că puteți muta petrecerea oriunde vreți.

Philips FX55

Sistemul audio Hi-Fi Philips FX55 de tip 2.1 cu subwoofer are o putere totală de 720W RMS. Dispune de tehnologie MAX Sound care amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului și creând o experienţă audio impresionantă, totul printr-o simplă atingere de buton. Practic, circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent și setările de volum, amplificând la maxim, instantaneu, basul și volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât și a volumului, care adaugă forţă piesei ascultate.

Sistemul este dotat cu Bluetooth pentru redarea muzicii de pe smartphone-uri sau tablete și NFC pentru o sincronizare mai rapidă cu dispozitivele portabile. Are CD Player, Radio FM, intrare USB compatibilă MP3, dar și intrare auxiliară. Pentru confort dispune de ceas pe afișajul principal cu funcții de alarmă: Alarmă CD, Timer Sleep, Alarmă Radio, Alarmă USB. Telecomanda cu 21 de taste vă permite să controlați ușor sistemul de la distanță.

Philips FX25

Modelele Philips FX25 și Philips FX15 de tip 2.0 și cu puteri de ieșire de 300W RMS, respectiv 180W RMS, sunt două alternative mai bune pentru liniștea vecinilor, dar și ele sunt capabile să susțină o petrecere reușită atât prin calitatea sunetului redat cât și prin funcțiile de nouă generație.

Philips FX15

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:
– Philips NTRX500/10 – 2799 lei
– Philips FX55/12 – 1399 lei
– Philips FX25/12 – 999 lei
– Philips FX15/12 – 929 lei

Despre Gibson Innovations
Suntem Gibson Innovations și iubim muzica. Combinăm inovația, sunetul excelent și designul sofisticat pentru a crea produse în domeniul muzical și de divertisment pentru brandurile aflate în portofoliul nostru: Philips, Philips Fidelio, Gibson, GoGear, Onkyo și Trainer. Facem parte din compania Gibson Brands Inc, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din lume, în domeniul muzical, cu un portofoliu de produse și branduri care cuprinde întreaga călătorie în muzică: creație, interpretare și experiență. Pentru ultimele noastre știri vizitați: www.gibsoninnovations.com/news, www.facebook.com/PhilipsSound.

În România, Gibson Innovations comercializează produse electronice audio-video marca Philips: sisteme home cinema, sisteme și microsisteme audio, sisteme de boxe, boxe portabile, radiouri, DVD playere, Blu-ray playere, MP3/MP4 playere, căști, ceasuri cu alarmă, accesorii multimedia, rame foto, telefoane DECT.

Bucuresti, 11.08.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *