free download 78 travel guides written by experts

Megasucces international: Dr Oz va produce alte trei noi sezoane, cel putin

Show-ul de televiziune Dr Oz beneficiaza de un succes din ce in ce mai mare la nivel mondial. Producatorul show-ului a anuntat ca sezonul opt, cel mai recent, a si fost vandut deja catre 16 canale de televiziune din toata lumea, iar numarul posturilor TV care solicita acest ultim sezon este in continua crestere.

In Romania, Euforia TV este singurul post de televiziune care difuzeaza celebrul show, “Dr Oz”, inca de la primul sezon, fiind, totodata, si printre putinele canale TV din lume care au avut incredere si au investit in productia americana Dr Oz o data cu startul acesteia.

Acum, Dr Oz se difuzeaza in 118 tari din lume si a atins audiente uriase. Celebrul medic american de origine turca a avut invitati faimosi de-a lungul timpului in emisiune, printre care si Brad Pitt, Michelle Obama, Paula Abdul, Martha Stewart, Jack Osbourne, Eva Longoria, Sofia Vergara, Gwyneth Paltrow, Toni Braxton si multe alte celebritati. Totodata, Dr Oz a fost primul care a abordat in TV teme complet nonconformiste, care n-au tinut seama de nicio prejudecata, vorbind deschis si fiind de un real folos pentru milioanele de oameni care se confruntau cu ele.

Bucuresti, 13.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *