free download 78 travel guides written by experts

Mega Mall îți face cunoștință cu eroii din desene animate

Chiar dacă începe școala, la Mega Mall copiii se distreză ca în vacanță. Cei mai îndrăgiți eroi din desenele animate vin să îi cunoască pe toți micuții dornici de joacă. Pe 9 și 10 septembrie Scooby-Doo va rezolva mistere în Mega Mall. De asemenea, zilele de 31 septembrie și 1 octombrie le sunt dedicate fetițelor Powerpuff, cele trei surori create după rețeta: dulce, acrișor și ceva fermecător.

Toată lumea îl cunoaște pe Scooby-Doo, cățelul fricos și foarte haios care rezolva mistere împreună cu gașca sa. Indiferent de cât de vicleni sunt răufăcătorii, nu reușesc să scape de acest câine, a cărui singură slăbiciune sunt Scooby-snacks. Scooby-Doo va poposi la Mega Mall pe 9 și 10 septembrie, între orele 16:00 și 20:00, ca să își cunoască toți fanii!

Scooby Doo la Mega Mall

În restul timpului, Scooby-Doo și prietenii săi: Fred, Daphne, Velma si Shaggy călătoresc cu mașina misterelor și luptă împotriva monștrilor și a vrăjitoarelor, readucând liniștea în orașele în care ajung. Puteți să îi urmăriți în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 11:15, pe Boomerang.

Blossom, Bubbles şi Buttercup sunt Fetiţele Powerpuff, care au o misiune importantă: să salveze lumea de planurile diabolice ale lui Mojo Jojo, EL sau ale băieților Amibă. Fetiţele locuiesc cu Profesorul Utonium, cel care le-a dat puterile supranaturale.

Fetițele Powerpuff vor veni pe 30 septembrie și 1 octombrie la Mega Mall, între orele 16:00 – 20:00. Vom pregăti un colț special amenajat pentru cei mici unde vor face cunoștință cu cele 3 fetițe cu superputeri, vor colora și se vor fotografia cu personajele preferate!

Cele 3 mici eroine salvează lumea de luni până vineri, la ora 16:15, pe Cartoon Network.

Te așteptăm la Mega Mall să petreci timp de calitate alături de cel mic și să trăiești alături de el bucuria întâlnirii cu personajele lui preferate.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *