Shadow

Mega Mall își extinde portofoliul de chiriași cu un magazin Bebe Supermarket

Mega Mall își îmbogățește portofoliul de branduri cu un magazin Bebe Supermarket. Inaugurat în luna mai, noul spațiu se întinde pe o suprafață de 1.000 mp și pune la dispoziția vizitatorilor o gamă foarte variată de produse destinate tuturor vârstelor.

Bebe Supermarket din Mega Mall oferă aproximativ 15.000 de articole destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani, jucării, dar și produse cosmetice, dermato-cosmetice și de îngrijire destinate adulților. De asemenea, clienții vor putea achiziționa și produse farmaceutice eliberate fără prescripție medicală.

Bebe Supermarket

Mamele și viitoarele mame vor găsi pe rafturile noului spațiu produse destinate perioadei de sarcină și post-sarcină, la cel mai avantajos raport calitate-preț. Printre acestea, se numără cărucioare, pătuțuri, sisteme de monitorizare a celor mici, dispozitive de tratare a aerului, o gamă extinsă de biberoane sau roboți de bucătărie. Oferta este completată de articole pentru transport și pentru camera copilului, dar și de produse de igienă, precum și de o serie generoasă de sortimente de lapte și mâncare pentru nou-născuți.

Cu ocazia inaugurării magazinului, cumpărătorii pot participa la o tombolă cu premii instant. Astfel, până pe data de 15 mai, Bebe Supermaket oferă 1.500 de premii constând în produse sau vouchere, pentru cumpărături în valoare de minimum 200 de lei. În această perioadă, clienții magazinului vor putea profita și de alte promoții și reduceri.

Noul magazin Bebe Supermarket este amplasat la nivelul -1 al Mega Mall și este al treilea deschis în București. Lista de chiriași ai mallului din portofoliul NEPI Rockcastle se extinde, astfel, din nou, după ce, de la începutul anului 2018, Mega Mall a semnat alte 5 noi parteneriate – cu Hummel, Under Armour, Sizzer (primul magazin din Capitală al brandului), Sbarro și Secom. Odată cu deschiderea magazinului Hummel, Mega Mall ajunge la o poziționare puternică în zona brandurilor de sport, numărând în prezent 12 magazine din această arie – Hervis, Intersport, Buzz, Sport Vision, Sizzer, Under Armour, Various Brands, 4F, Nike, Adidas, Office Shoes și Hummel.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *