free download 78 travel guides written by experts

Mega Image și Ogilvy România te invită să-ți faci Loc de Mega Apetit

Pssst, stai așa! Știm că ai atâtea de făcut că n-ai timp pentru niciun fel de pauză în timpul zilei și chiar sacrifici mesele ca să-ți iasă toate așa cum trebuie.

Tocmai de aceea, te reținem puțin să-ți dăm o veste bună: Mega Image și Ogilvy România te invită să-ți faci Loc de Mega Apetit cu cea mai simplă soluție – Mega Apetit, primul brand privat de ready meal din România dedicat ție, omului activ și ocupat al orașelor mari.

Așadar, poți fi liniștit: când vine pofta pe nepregătite, pe atât de repede e gata masa, în orice moment al zilei! Meniul Mega Apetit include o gamă extinsă de produse, cu ingrediente mereu proaspete: de la aperitive, sandvich-uri, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete. Tot aici vei găsi și Mega Apetit by Chefs, o gamă specială de meniuri realizate dupa rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Totul la îndemână ca să treci cu bine printr-o zi agitată, fără grija gătitului.

Alături de un meniu plin de preparate și gustări delicioase, gata oricând pentru servire, promisiunea noului brand Mega Apetit este integrarea în stilul tău activ de viață cu o masă pregătită rapid în orice moment al zilei. Și, pentru că foamea te poate prinde oriunde, dar orice loc e potrivit pentru Mega Apetit, provocarea campaniei este simplă: înscrie pe harta interactivă Loc de Mega Apetit cele mai inedite locuri de astâmpărat foamea și intră în cursa pentru premii!

„Loc de Mega Apetit este mai mult decât o campanie de promovare a noului brand propriu pe care îl lansăm, este și un manifest pentru respectarea meselor din timpul zilei, oricât de încărcat ar fi programul de lucru. Mega Apetit este pentru oamenii activi, care nu au timp și au nevoie de soluții rapide pentru a avea mese sănătoase, variate, cu mâncăruri pregătite ca acasă. Și, pentru că venim cu soluția meselor gata de servire, oriunde și oricând, vrem să creăm împreună pe harta Loc de Mega Apetit cât mai multe locuri de astâmpărat foamea, inspirație pentru toți cei care renunță la mesele din timpul zilei pentru că nu au timp să le pregătească,” declară Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Până pe 22 decembrie, hai și tu în competiție și fă-ți Loc de Mega Apetit! La final, cele mai inedite locuri de astâmpărat foamea vor aduce ca premii cele mai bune gadget-uri.

Comunicarea campaniei are o puternică componentă de digital, fiind susținută și de activări pe partea de PR, OOH și in-store.

Te așteptăm cu un #LocDeMegaApetit pe https://megaapetit.mega-image.ro/.

Poftă bună în continuare!

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *