free download 78 travel guides written by experts

Mega Image deschide un magazin in sediul publicatiei Times New Roman

Farsă de proporţii pentru redacţia TNR

În anul 2013, inspiraţi de strategia de extindere a companiei Mega Image pe piaţa locală, publicaţia Times New Roman dedica peste 30 de articole satirice acestui subiect.

Dintre titlurile articolelor amintim: „Premieră! Mega Image anunţă deschiderea unui magazin nou, într-unul mai vechi”; „Mega Image promite că dacă eşti al patrulea la coadă va deschide un nou magazin în maxim 3 minute”; „Surpriză uriaşă pentru Ghiţă Ciobanul. De azi dimineaţă are şi Mega Image la stână”; „Marinar naufragiat acum 20 de ani, bucuros că pe insula lui pustie s-a deschis un Mega Image”.

Pentru a le mulţumi pentru atenţia acordată planurilor de extindere ale companiei, Mega Image şi McCann Bucureşti (agenţia de publicitate a Mega Image), cu complicitatea unuia dintre partenerii publicaţiei, a pus la cale o farsă întregii redacţii Times New Roman, deschizând un magazin Mega Image chiar în sediul publicaţiei.

„Râdem în fiecare zi când citim ştirile de pe Times New Roman despre Mega Image. Ei au observat foare bine că se deschid magazine peste tot. Ca să nu uite asta, am zis să le deschidem unul chiar în sediul lor. De data asta a fost o glumă, dar data viitoare s-ar putea sa fie pe bune ☺.”, a declarat Cătălin Dobre, Executive Creative Director McCann Bucureşti.

Pentru a vedea cum au reacţionat cei de la Times New Roman, vă invităm să vizionaţi acest film: //tinyurl.com/nlbev2e.

„Umorul este pentru noi un stil de viaţă. Nu aveam cum să refuz să joc o farsă atât de haioasă colegilor mei”, a declarat Alex Dona, Managing Partner – Times New Roman.

Echipa McCann București care a contribuit la această campanie este formată din: Executive Creative Director: Cătălin Dobre, Art Director: Mihai Gheorghe, Copywritter: Daniel Dobrin; Group Account Director: Gabriela Alexandrescu, Account Manager: Mihaela Vasilescu; Account Executive: Andreea Balta; Corporate Communication Manager: Carmen Bistrian; AV Producer: Alexandru Platon; Electrician Colaborator: Nea Stelică.
Imagine: Colorbitor Production; Studio audio-video: Visual Effects Studio.

Bucuresti, 04.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *