free download 78 travel guides written by experts

MedLife si dr. Viviana Iordache lanseaza Clinica de Dermatologie Estetica – DermaLife

În cadrul clinicii va fi disponibilă în premieră în România, eMax – tehnologia care oferă gama completă de aplicații estetice pentru tratarea celui mai amplu spectru de boli ale pielii

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, lansează Centrul de Excelenţă în Dermatologie Estetică DermaLife, unul dintre cele mai mari centre de specialitate din ţară, care oferă servicii integrate pentru problemele pielii. În urma unei investiţii strategice de 1 milion euro, MedLife îşi extinde reţeaua de centre ultraspecializate, acoperind toată gama de servicii de dermatologie estetică.

Noua clinică DermaLife reunește mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultimă generație, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter; bloc operator complet echipat care include staţionar pentru recuperare postoperatorie şi medici cu expertiză certificată sub directa coordonare a doamnei Dr. Viviana Iordache, specialistul cu o experienţă de peste 10 ani în dermatologie estetică. Centrul se adresează celor care investesc resurse importante în tratamente estetice aplicate cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

„Ne propunem ca în cadrul noii clinici să oferim toată gama de servicii de dermatologie: de la investigaţii specifice bolilor de piele până la diagnostic şi tratament modern, servicii de dermatologie estetică, iar în perspectivă vom oferi şi chirurgie estetică. Aceste servicii împreună cu aparatura modernă de diagnostic şi tratament, lasere de ultimă generaţie, vor aduce un plus de valoare medicinei estetice din România”, a declarat dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, Coordonatorul clinicii DermaLife.

Noutatea clinicii DermaLife este tehnologia eMax, care reprezintă soluția completă pentru tratamentele estetice. Disponibil în premieră în România, eMax combină radiofrecvenţa cu laser si cu lumina înalt pulsată, fiind cel mai complex în domeniul laserelor medicale cu patent Elos. Această tehnologie oferă o gamă completă de aplicaţii estetice pentru a trata cu succes cel mai amplu spectru de culori de păr, texturi de piele şi culori de piele. eMax include combinaţii de tratament precum: tratamentul ridurilor, rejuvenare facială, îndepărtarea părului nedorit, tratamentul acneei, tratarea venelor de pe picioare/leziunilor vasculare.

Parte a programului eMax, eMax Triniti reprezintă soluția completă pentru pielea feței. Aplicarea acestei tehnologii permite corecţia culorii şi remodelarea dermică concentrată în trei paşi, în cadrul unei singure şedinţe. Primul pas este rejuvenarea facială prin radiofrecvenţă (tratarea leziunilor vasculare inclusiv telangiectazia, simptomele de rozacee şi angiom); al doilea pas este tonifierea pielii şi un ultim pas este tratarea acesteia fără ablaţie fracţională (se pătrunde până la nivelurile dermice profunde pentru a permite generarea de colagen nou, protejând în acelaşi timp epiderma). Rezultatul final este o piele netedă, tonifiată şi reînnoită.

Printre alte tratamente şi proceduri oferite de DermaLife se numără: epilarea definitivă, tratamente pentru corecţia cicatricilor, inclusiv de acnee şi a vergeturilor prin programe laser şi radiofrecvenţă aprobat FDA, dermatoscopii computerizate, tehnici pentru îndepărtarea leziunilor cutanate prin excizii chirurgicale, radiocauterizări sau tratamente laser, ameliorarea căderii părului şi tratamente laser pentru psoriasis, proceduri dermatocosmetice pentru toate tipurile de ten şi toate problemele pielii, implanturi cu acid hialuronic, rejuvenarea facială prin tehnica „Dracula” – terapie care foloseşte injectarea sângelui centrifugat, şi altele.

Pe lângă tratamentele estetice disponibile, DermaLife va fi printre primele centre din ţară care oferă monitorizare şi terapii complete pentru cancerele cutanate. Programul începe cu diagnosticarea la nivelul nevilor pigmentari, monitorizarea acestora, aplicarea în caz de necesitate a tratamentului chirurgical, laser sau a altui tratament dermatologic, până la corecţia finală a unor eventuale cicatrici postoperatorii.

DermaLife este al şaptelea Centru de Excelenţă din reţeaua de centre ultraspecializate MedLife. Celelalte centre sunt specializate în: medicina materno-fetală și reproducere umană, psihiatrie și psiho-terapie, gastroenterologie, proctologie, osteoporoză, obezitate și boli tiroidiene, fiziokinetoterapie și recuperare medicală.

Despre dr. Viviana Iordache:

A absolvit Facultatea de Medicină în anul 1995 şi a făcut specializare în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina. În decursul anilor, a lucrat alături de alţi colegi, medici dermatologi recunoscuţi pe plan naţional, în diverse clinici cu notorietate din România unde şi-a pus amprenta ca specialist. În 2011 fondează DermaLife – Centrul de Excelenţă în Dermatologie şi Medicină Estetică alături de MedLife, cel mai mare operator în piaţa serviciilor medicale private. Este membru fondator şi trezorier al Societăţii Române de Medicină Estetică şi Dermatologie chirurgicală din 2001, membru al Societăţii Române de Dermatologie din 1996, membru al Societăţii Europene de Dermatologie din 2003 şi membru al Uniunii internaţionale de medicină Estetică, în 2005. De asemenea, din 2009 este membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

Având o expertiză de 15 ani, MedLife a reușit să se impună pe piața de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, spital, laborator de analize, imagistică, iar din 2010 și servicii farmaceutice.

La ora actuală, MedLife își desfășoară activitatea în 9 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov și Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 4 spitale în Bucureşti, Arad şi Braşov, 3 maternităţi, 28 de centre medicale generaliste în București și în țară, 6 centre cu specializare unică și în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată țara.

Conform studiului intenaţional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *