free download 78 travel guides written by experts

MedLife intra pe segmentul de recoltare de celule stem, printr-un parteneriat cu compania Stem SURE

Prin parteneriatul cu Stem SURE, pacientele care nasc la MedLife beneficiază de recoltare gratuită, inclusă în pachetul de naștere

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță încheierea unui parteneriat cu Stem SURE, companie care asigură servicii de recoltare, procesare și stocare de celule stem din sângele placentar. Celulele stem sunt stocate și procesate în Danemarca, Stem SURE fiind singura companie din România care comunică părinților rezultatul procesării sângelui placentar în termen mediu de 36 de ore.

”Prin parteneriatul cu Stem SURE avem garanția că pacientele noastre vor beneficia de cele mai bune servicii de recoltare, procesare și stocare a celulelor stem. Am dorit să alegem cel mai bun partener din domeniu, iar Stem SURE s-a dovedit a fi singura companie din sud-estul Europei care îndeplinește toate exigențele care țin de recoltare, transport, procesare și stocare. Avem astfel convingerea că Stem SURE asigură toate standardele calitative pe care le impunem pentru orice act medical”, a declarat Nicolae Marcu, Director General MedLife.

Pacientele care doresc să nască la maternitatea din cadrul Life Memorial Hospital pot opta pentru unul dintre cele trei pachete personalizate de naștere: Silver, Gold sau Diamond, oricare dintre aceste pachete având inclusă manopera de recoltare a celulelor stem, fără niciun cost suplimentar. În cei trei ani de la deschidere, maternitatea MedLife a înregistrat aproximativ 2.000 de nașteri.

”În acest moment, suntem singura companie de recoltare a celulelor stem din România care asigură, prin procesarea și stocarea celulelor stem în Copenhaga, împlinirea celor mai importante criterii de calitate și siguranță, precum stocarea numărului maxim de celule stem prin procesarea imediată a sângelui placentar recoltat și garantarea unei triplete de asigurare pentru părinți în caz de forță majoră, ca să amintesc doar două caracteristici extrem de importante. Ne bucurăm să-i avem ca parteneri pe liderii pieței de servicii medicale private deoarece, împreună cu MedLife, oferim femeilor care apelează la noi cele mai moderne soluții de recoltare a celulelor stem, garantând și prin aceasta stocarea unui număr maxim de celule stem. Mai mult decât atât, procesarea și stocarea celulelor stem au loc în Danemarca, care este lider mondial la nivel de servicii medicale”, a completat Bogdan Ivănescu, Președinte Stem SURE Solutions.

Conform reprezentaților Stem SURE, rezultatele probelor procesate sunt comunicate părinților într-un termen mediu de 36 de ore de la nașterea copilului, iar înmânarea Certificatului de stocare are loc în maxim 7 zile lucrătoare – Stem SURE fiind singura companie de profil din România care oferă rezultatele procesării într-un timp atât de scurt. De asemenea, recoltarea și păstrarea sângelui placentar se realizează la temperatură ambientală, și nu la rece, pentru a păstra proba la o temperatură constantă până în momentul depozitării. Temperatura fiecărei probe de sânge placentar este monitorizată cu ajutorul unui chip electronic, ce facilitează prioritizarea intrării la procesare a probelor de sânge placentar în vederea izolării numărului maxim de celule stem din fiecare probă.

În cazul în care părinții solicită celulele stem în regim de urgență, acestea vor fi eliberate și livrate în 24 de ore oriunde în lume, fără costuri suplimentare pentru părinți. Transportul probelor este asigurat de patru companii autorizate pentru transport de probe biologice umane și acreditate la nivel internațional: UPS, TNT, DHL Express și World Courier.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *