free download 78 travel guides written by experts

MedLife inaugureaza primul centru privat de Excelenta in Gastroenterologie,

in urma unei investitii de 500.000 euro

Deschis ca unitate distinctă în cadrul Hyperclinicii MedLife Favorit, centrul oferă o gamă completă de investigații gastroenterologice, având estimat un număr de 6.000 de pacienți pe an

În urma unei investiții inițiale de 500.000 euro, MedLife deschide primul Centru de Excelență în Gastroenterologie din mediul privat, specializat în diagnosticarea și tratarea tuturor afecțiunilor aparatului digestiv, dar şi anexelor acestuia, ficatul și pancreasul.

Centrul este dotat cu aparatură medicală de ultimă oră, fiind asistat de cei mai buni specialiști, fapt ce permite tratarea oricăror afecțiuni din sfera gastrică, indiferent de gradul de complicație al acestora. Aparatura medicală disponibilă în cadrul Centrului include un endoscop Olympus Extera CV 160, un colonoscop Olympus Extera CV 160, un ecograf Siemens cu posibilități de examinare Doppler și tehnologia PILLCAM SB2 cu Videocapsulă – cel mai performant sistem de endoscopie non-invazivă.

Reprezentanții MedLife estimează un număr mediu de 400-500 pacienți pe lună și de aproximativ 6.000 de pacienți pe an, urmând ca veniturile generate de acest Centru să reprezinte o pondere importantă în cadrul bugetului estimat pentru Hyperclinica MedLife Favorit.

”Cu toate că în afacerea noastră mizăm pe conceptul unic de servicii integrate reprezentat de Hyperclinicile MedLife, cererea mare pe care o înregistrăm pentru anumite specialități ne-a determinat să continuăm investițiile și pe segmentele de nișă prin extinderea rețelei de centre specializate pe diverse afecțiuni. Centrul de Excelență în Gastroenterologie este primul centru din mediul privat care oferă toate serviciile și investigațiile din sfera gastroenterologică, inclusiv cel mai perfomant sistem de endoscopie non-invazivă – videocapsula endoscopică, la prețuri foarte accesibile, aliniate la cele practicate de spitalele de stat”, a declarat Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație MedLife.

În prima lună de la deschidere, Centrul oferă reduceri de 50% pentru controlul de după orice endoscopie și colonoscopie.

La ora actuală, rețeaua de centre specializate MedLife include alte 3 unități: Centrul de Psihiatrie și Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicină Materno-Fetală, care include un departament de Fertilizare in Vitro și Centrul de Fiziokinetoterapie și Recuperare Medicală – toate localizate în Capitală.

Bucuresti, 10.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *