Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

MedLife continua planurile de extindere si intra pe un nou segment de business:

deschide DentaLife, prima clinica dentara din portofoliu

Clinica asigură servicii medicale integrate pentru adulți și copii, atât din rândul persoanelor fizice, cât și al abonaților

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, inaugurează o nouă linie de business și deschide, la București, prima clinică cu profil de medicină dentară a companiei.

Clinica DentaLife oferă, în premieră, pacienților din România, servicii medicale integrate multidisciplinare, sub același acoperiș. Astfel, existența unui sistem medical integrat, face posibilă colaborarea interdisciplinară între specialiști de medicină dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, ORL sau neurologie, realizarea unor investigații paraclinice de laborator, precum și posibilitatea efectuării anumitor manevre chirurgicale – toate în același loc.

Structurată pe două nivele, respectiv o suprafață de 400 mp, Clinica DentaLife cuprinde patru cabinete medicale, o sală de mici intervenții și un departament de radiologie dentară – toate acestea fiind dotate cu aparatură premium. Valoarea investiției în noua clinică este de cca 500.000 euro. Unitatea pune la dispoziție pacienților, copii și adulți, următoarele servicii: stomatologie generală, chirurgie orală și oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, ortodonție, estetică dentară, stomatologie pediatrică, parodontologie, radiologie dentară, analize de laborator, precum și alte servicii conexe din sfera ORL, neurologie și dermatologie estetică.

Adițional serviciilor tradiționale de stomatologie, în cadrul clinicii DentaLife vor putea fi abordate tumori benigne și leziuni chistice cervico-faciale de mici dimensiuni, afecțiuni ale sinusului maxilar de cauză dentară, afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare, nevralgia de trigemen. Pentru afecțiuni al căror tratament necesită anestezie generală, precum traumatisme cranio faciale, managementul chirurgical al cancerelor de buză, limbă, oase maxilare, glande salivare, pacienții vor putea opta pentru spitalele Life Memorial Hospital sau Spitalul de Pediatrie, ambele părți ale Sistemului MedLife.

„DentaLife reprezintă pentru noi mai mult decât o nouă linie de business, este clinica în care vom oferi atât adulților, cât și copiilor servicii complete din sfera medicinei dentare, pornind de la consultații generale de stomatologie, la investigații paraclinice, radiologie dentară și intervenții chirurgicale. Suntem, probabil, primul operator care va oferi soluții medicale integrate pentru o paletă largă de afecțiuni dentare indiferent de gradul de complexitate, sub un singur acoperiș. Noua clinică va deservi atât persoane fizice, cât și abonați, care vor avea la dispoziție pachete speciale. De asemenea, pe termen mediu și lung, vizăm inclusiv pacienți internaționali, care vor putea accesa serviciile noastre prin intermediul diviziei MedLife Internațional”, a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Soluții și servicii inovatoare

Fast & Fixed – soluție optimă pentru înlocuirea dinților lipsă în mai puțin de 24 de ore.

Printre procedurile efectuate în cadrul clinicii DentaLife se numără și Fast & Fixed, un sistem german revoluționar de implant dentar multiplu, care presupune implantare și protezare imediată, în mai puțin de 24 de ore. Această tehnologie este perfect funcțională și reprezintă un avantaj major pentru pacienții care se confruntă cu un număr mare de dinți irecuperabili.

Digital Smile Design – tehnologie revoluționară pentru previzualizarea unui tratament estetic complex, înainte de finalizarea acestuia.

Cunoscută drept cea mai modernă soluție pe care o oferă tehnologia computerizată medicinei dentare, Digital Smile Design reprezintă procedeul prin care medicul poate realiza un model digital care simulează chiar înainte de începutul tratamentului, lucrarea finală. Astfel, prin intermediul computerului, sunt integrate fotografii și amprente dentare, rezultatul vizat fiind estetica zâmbetului, în funcție de fizionomia persoanei.

Teste de microbiologie pentru managementul bolii parodontale

Adițional serviciilor clinice disponibile, DentaLife pune la dispoziție pacienților teste microbiologice pentru depistarea, monitorizarea și tratamentul bolii parodontale prin identificarea germenilor asociați parodontitei, care generează procesul inflamator al țesuturilor de susținere a dinților. Boala parodontală este o leziune ireversibilă, care în timp duce la pierderea dinților de pe arcadele dentare. Conform statisticilor, incidența bolii parodontale a crescut în ultimii ani, ajungând la un procent alarmant, ea devenind „boala secolului” în medicina dentară. Astfel, aproximativ 70% din populatia globului suferă de diferite forme de afectare a parodontiului marginal, fie sub forme ușoare (simple sângerări gingivale, gingivite), fie sub forme severe (parodontoză cu avulsia progresivă a tuturor dinților).

Tehnologie medicală de ultimă generație

Clinica este dotată cu aparatură premium, piesele de mobilier au un design ergonomic, ce asigură maximum de confort pentru pacient, iar ustensilele oferă precizie în manevrare pentru medic. Printre echipamentele medicale care se găsesc în clinică se numără: Planmeca ProMax 3D un sistem panoramic de imagistică dentară și tomografie volumetrică cu fascicol conic, ce evaluează, dintr-o perspectivă 3D, suportul osos de la nivelul maxilarelor, ceea ce permite o planificare cât mai precisă a intervențiilor chirurgicale, mai ales în inserarea implantelor dentare și a terapiei de augmentare osoasă; Diagnodent Pen – un instrument ce înregistrează diferența de fluorescență dintre substanța dură dentară integră și cea demineralizată, afectată de carie, ce permite diagnosticarea precoce a leziunilor carioase incipiente, în principal interdentare, greu de distins la examinarea clinică și radiologică, și instaurarea unui tratament minim invaziv; Vakuclav – aparat de sterilizare care beneficiază de un control strict al parametrilor necesari sterilizării, ceea ce conferă o siguranță crescută actului medical; computer tomograf; micromotor pentru endodonție – este extrem de silențios, fapt ce reduce semnificativ anxietatea pacienților. Aparatul realizează instrumentarea canalelor pe toată lungimea lor, cu ajutorul acelor care pot intra și pe canale curbe, fără riscul de a se bloca sau de a se rupe.

Clinica DentaLife este situată pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 1. Programul de funcționare este de luni până vineri de la 08:00 la 21:00 și sâmbăta de la 08:00 la 16:00, iar unitatea funcționează și în regim de urgențe.

Bucuresti, 16.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *