free download 78 travel guides written by experts

MedLife anunta numirea unui manager regional recrutat de la Banca Comerciala Romana

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din România, anunţă numirea unui manager regional recrutat de la Banca Comercială Română, care preia noile atribuţii începând din luna martie. George Muscoiu va fi responsabil de coordonarea tuturor entităţilor MedLife în zona Braşov şi Sfântu Gheorghe şi alinierea acestora la strategia generală a grupului. De asemenea, el va coordona relaţia cu medicii, va gestiona resursele interne şi va superviza rezultatele, în vederea îndeplinirii principalului obiectiv, creşterea cotei de piaţă.

Cu o experienţă de 11 ani în domeniul financiar, dintre care peste 5 ani în management, George Muscoiu a ocupat până de curând poziţia de coordonator regional microîntreprinderi, pe regiunea Bucureşti, la Banca Comercială Română. De asemenea, a lucrat pe poziţii de management şi în cadrul unor companii precum Unicredit Ţiriac Bank, Volksbank, OTP Bank, marea parte a activităţilor profesionale fiind desfăşurată în Braşov. Pe parcursul carierei sale, George Muscoiu s-a ocupat printe altele de coordonarea activităţii din punct de vedere managerial şi organizaţional, supervizarea directorilor de unităţi din regiunile vizate, în vederea atingerii ţintelor de vânzări pe segmentul microintreprinderi, de traininguri de sales management şi coaching cu directorii de unităţi, de activităţi de analiză, planificare şi sales management la nivelul regiunii coordonate.

Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, noul manager regional al MedLife şi-a completat studiile cu un MBA în cadrul aceleiaşi facultăţi. De asemenea, Muscoiu a urmat cursuri de specializare, dobândind competenţe în sales management şi coaching, analiză financiară, management strategic.

“În ultima perioadă am investit masiv în Braşov atât în achiziţii cât şi în dezvoltare, această zonă devenind pentru MedLife al doilea centru important în medicina privată, după Bucureşti. Având în vedere potenţialul de dezvoltare, dar şi gama completă de servicii pe care o acoperim în regiunea de Centru şi Vest a ţării: de la servicii de ambulatoriu şi investigaţii de imagistică şi laborator, la servicii de spital şi maternitate, s-a impus o poziţie de management strategic. Ca urmare, în perioada imediat următoare vizăm consolidarea unităţilor din Braşov prin susţinerea unei noi viziuni strategice care să contribuie la creşterea semnificativă a cotei de piaţă” a declarat Mihai Marcu, Preşedinte MedLife.

“Sunt onorat să fac parte din această echipă competitivă şi din această companie în plină expansiune. Consider că experienţa de management pe care mi-am format-o în Braşov, mă recomandă pentru această poziţie şi sunt convins că vom reuşi în scurt timp să obţinem performanţele pe care le dorim şi să confirmăm faptul că suntem cel mai de încredere operator medical, inclusiv în rândul braşovenilor” a declarat George Muscoiu, manager regional al MedLife.

MedLife s-a lansat pe piaţa din Braşov în 2010, ca urmare a finalizării unei tranzacţii de preluare în proporţie de 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid SRL. Ulterior, în 2011 compania a investit în dezvoltarea unui spital multidisciplinar, dar şi în achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva, prima maternitate privată din România.

În intervalul celor 2 ani MedLife a investit peste 13 milioane de euro în medicina privată din Braşov.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *