metalshow

Mediul de afaceri se schimba drastic. Sunteti pregatiti sa ii faceti fata?

În conformitate cu trendurile tehnologice progrozate de Gartner, soluțiile informatice oferite de SIVECO România susțin dezvoltarea businessului

Cei mai mulți manageri își planifică succesul afacerii lor în funcție de rezultatele financiare obținute în anii precedenți. Dar dacă anii care vin vor fi total diferiți de ce a fost în trecut?

Potrivit unui studiu recent al companiei Gartner, liderul mondial în cercetarea de piață din domeniul IT, "Mediul de afaceri digital este în creștere. 50% dintre companii și-au propus să devină digitale în următoarele 24 de luni, și 83% în trei până la cinci ani, ceea ce va produce presiuni mari asupra angajaților din companii". (Digital Business Is Here Now, 18 martie 2015)

Dacă aceasta este realitatea, atunci trebuie să existe și soluții! SIVECO România împărtășește pe deplin tendințele tehnologice prognozate de Gartner și sprijină, de mai bine de 23 de ani, organizațiile care își doresc să se adapteze noilor cerințe mondiale și să își crească performanțele, prin adoptarea unor soluții informatice.

„Cred cu tărie în viziunea exprimată de Gartner, aceea că tehnologia poate conecta nu doar oamenii cu afacerile lor, dar poate conecta oamenii cu afacerile lor și cu lucrurile care îi înconjoară, în vederea creșterii eficienței businessului. Pentru a sprijini organizațiile în migrarea către un mediu de afaceri digital, noi dezvoltăm și implementăm sisteme informatice inovative, ce oferă un important avantaj competitiv clienților noștri pregătiți pentru viitor", spune Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO România.

Prin proiectele de informatizare pe care le implementează, SIVECO generează un impact pozitiv asupra principalelor domenii ale economiei: educația, sănătatea, agricultura, administrația și mediul de business.

Prin proiectele de eLearning implementate la nivel mondial, SIVECO încearcă să creeze „punți" între profesori și elevii nativ digitali. Punându-le la dispoziție soluții educaționale adecvate și dispozitive moderne, profesorii se pot conecta mult mai ușor cu elevii lor, pot vorbi „pe limba lor" și îi pot pregăti mai bine pentru viitor.

În același timp, sistemul de îngrijire a sănătății are nevoie de tehnologii moderne, care să permită intervenții rapide și monitorizarea permanentă a pacienților, precum și mobilitate pentru cei care sunt responsabili de sănătatea cetățenilor.

De asemenea, prin soluțiile de tip eAgriculture, dedicate fermierilor din România, SIVECO facilitează managerilor de ferme urmărirea și controlul în timp real a executării lucrărilor agricole, de oriunde ar fi și de pe orice dispozitiv au la îndemână, inclusiv smartphone sau tabletă.

În prezent, SIVECO deține un portofoliu de peste 1.600 de clienti din sectorul public și privat, care folosesc sisteme informatice pentru a-și optimiza afacerea conform tendințelor actuale. Printre soluțiile de succes pe care SIVECO le oferă clienților săi se numără aplicații pentru gestiunea resurselor întreprinderilor (Enterprise Application Suite), aplicații pentru gestiunea documentelor și a fluxurilor de lucru, soluții pentru instruirea angajaților (eLearning), soluții de tip tablou de bord (Business Intelligence), soluții eHealth, eGovernment, eAgriculture și soluții eCustoms.

Bucuresti, 23.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *