metalshow

Mediul academic si de afaceri se implica in formarea expertilor

in proiectele cu Fonduri Structurale

~ deschiderea Programului National de formare al Retelei EUROLINK la Bucuresti ~

In perspectiva apropiatei aprobari a Programelor Operationale finantate cu Fonduri Structurale (prevazuta pentru luna mai) si a publicarii variantei definitive a Ghidurilor Solicitantului pentru toate Programele Operationale Sectoriale, EUROLINK – Casa Europei, in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea", inaugureaza vineri, 23 februarie 2007 – in cadrul Programului National de Formare Sistematica a Expertilor si Consultantilor pentru proiecte cu Fonduri Structurale – Programul de durata medie (nivel post-universitar) cat si primul Modul de Training Intensiv pe specializarea "Managementul Ciclului de Proiect cu Fonduri Structurale".

La lansare participa reprezentanti ai Retelei Nationale EUROLINK si ai Consortiului de Consultanta "Fonduri Europene pentru Romani", precum si ai unor autoritati de management si organisme intermediare ale programelor respective.

Participantii parcurg atat module teoretice cat si participa la exercitii de simulare in echipa si beneficiaza de consiliere personalizata, pe baza intrebarilor si problemelor ridicate. Ei primesc Certificate de Absolvire eliberate de Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea".

Sesiunea de inaugurare se bucura de sprijinul companiei de consultanta "Ensight Management Consulting" si al Societatii de Avocati "Hahui si Asociatii"

Bucuresti, 22.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *