free download 78 travel guides written by experts

De luni încep meditațiile la Adevărul LIVE pentru BAC 2016

Începând de luni 6 iunie, profesori din liceele de top din București vor începe să predea lecții video la Adevărul LIVE în cadrul campaniei “Adevărul te meditează pentru BAC 2016”. Astfel, Adevărul continuă să ofere liceenilor care se pregătesc pentru examenele din acest an, meditații gratuite și live care îi pot ajuta să înțeleagă și să aprofundeze materiile.

Astfel, Adevărul continuă seria de acțiuni menite să transforme cifrele dezastruoase de promovabilitate înregistrate în ultimii ani într-o poveste de succes! După proiectul meditatii online gratuite, proiect dezvoltat în pateneriat cu SIVECO, ce conține lecții concepute de singura echipă din lume care a câștigat de două ori World Summit Award pentru eLearning și eInclusion, Adevărul vine în sprijinul elevilor și cu Meditații LIVE.

De luni până vineri, la Adevărul LIVE elevii se pot pregăti împreună cu profesorii Ecaterina Stanca (Limba și Literatura Română), Corneliu Riegler (Istorie), George Trifan (Informatică), Monica Stan (Matematică), Costel Barbălată (Geografie), Geta Onofrei (Biologie), Mihaela Găvănescu (Socio-umane) și mulți alții. Live, pe adevarul.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *