free download 78 travel guides written by experts

MediHelp International: “Peste 50% dintre solicitarile primite in 2016 provin din recomandarile clientilor existenti”

În 2016, piața asigurărilor de sănătate din România a cunoscut o evoluție semnificativă, interesul crescut pentru aceste servicii fiind datorat nevoii de eliminare a factorului de nesiguranță în relația cu serviciile medicale și, totodată, educării populației est-europene în privința riscurilor financiare la care este expusă o persoană care nu deține o o asigurare medicală.

De la începutul anului 2016, MediHelp România, parte a MediHelp International, a cunoscut o creștere de 34% în ceea ce privește primele de asigurare intermediate, iar peste 50% dintre solicitările primite provin din recomandările clienților deja existenți. În același timp, 90% dintre clienții persoane fizice au solicitat planuri de asigurare de sănătate pentru familie. 

Creșterea cererii pentru asigurările internaționale de sănătate concepute de MediHelp se datorează atât experiențelor favorabile pe care clientii MediHelp le au în relația cu asiguratorii parteneri, dar și implicarii departamentului de relații cu clienții în procesul de decontare a daunelor.

„MediHelp International a fost prezent întotdeauna în dinamica pieței de business la nivel internațional, în ultimii 10 ani activând pe piața asigurărilor din România, Ungaria și Bulgaria. Suntem mândri că am reușit să educăm populația din toate cele trei țări în ceea ce privește conceptul de asigurare internațională de sănătate și importanța prevenției medicale. Pentru anul următor ne-am propus să ne extindem pe piața din Europa Centrală și de Est. În același timp, pentru 2017 am prevăzut un procent de creștere a vânzărilor de 35%”, declară Zahal Levy, Președintele MediHelp International.

În ceea ce privește situația RCA din acest an, MediHelp recomandă brokerilor orientarea către alte linii de business, inclusiv către asigurările de sănătate. Acest tip de asigurare poate echilibra pierderea cauzată de scăderea dramatică a comisionului obținut de brokeri, fiind un produs de interes atât pentru persoanele fizice, cât și pentru marile companii din România. 

MediHelp International s-a remarcat de-a lungul a peste 10 ani de existență pe piață, prin servicii la standarde înalte de calitate și prin termenul scurt de recuperare a daunelor.

Deși polițele de asigurare includ o serie amplă de servicii, precum intervenții chirurgicale complexe, spitalizare, consultații multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată sau chiar tratament pentru cancer și transplant de organe, cele mai căutate servicii medicale în 2016 au fost cele în regim ambulatoriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *