Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

MediHelp România: „Brexitul nu va afecta acoperirea oferită de planurile de asigurare în interiorul sau în afara Regatului Unit”

În contextul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană în următorii 2 ani, MediHelp International, lider între furnizorii de asigurări internaționale de sănătate în Europa Centrală și de Est, anunță că Brexitul nu va influența accesul la polița de asigurare cu acoperire internațională.

Vestea apare, de asemenea, în contextul unui studiu al Moore Stephens (renumită rețea de consultanță în business), care arată că 40% dintre companiile asiguratoare din Marea Britanie intenționează schimbarea modelului de operare datorită Brexit.

medihelp-logo
Fiind cunoscută pentru colaborarea în totalitate cu asigurători de pe teritoriul Marii Britanii, pentru întregul grup cu prezență în Bulgaria, Ungaria, Polonia și România, compania aduce în atenție faptul că atât în timpul, cât și după Brexit, actualii și viitorii clienți vor beneficia de același acces nelimitat la polița lor de asigurare, indiferent de țara de proveniență.

„Chiar dacă lucrăm exclusiv cu parteneri britanici, procesul de procesare a cererilor de despăgubire nu va suferi modificări. MediHelp își va păstra poziția de lider pe piața asigurărilor internaționale de sănătate în Europa Centrală și de Est atât pentru pachetele extensive de asigurare, cât și datorită calității serviciilor de gestionare a cazurilor și soluționare a daunelor”, declară Lorena Ionescu, Customer Care Officer al MediHelp International.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *