Shadow

MediHelp România: „În vacanța de Paște, românii accesează asigurarea medicală internațională din Londra, Paris, Barcelona sau Roma”

Conform datelor MediHelp România, parte a MediHelp International, utilizatorii planurilor de asigurare medicală internațională au ales, în ultimii 2 ani, marile capitale europene ca destinație pentru vacanța de Paște.

Dintre preferințele clienților români fac parte orașe precum Londra, Paris, Barcelona sau Roma.

Conform Girls Guide to Paris, în 80% din cazuri, deciziile referitoare la destinația de vacanță precum și detaliile de organizare sunt gestionate de către femei. Cu toate astea, datele MediHelp arată că, atunci când vine vorba de siguranța medicală din timpul călătoriei, solicitările referitoare la asigurarea medicală internațională vin din partea bărbaților.

„Indiferent de țara în care aleg să călătorească, cei care beneficiază de un plan de asigurare medicală internațională pot accesa cu ușurință servicii medicale, cu ajutorul departamentului nostru de Customer Care. Datorită suprapunerii Paștelui ortodox cu cel catolic, anul acesta suntem pregătiți pentru o creștere semnificativă a solicitărilor din afara țării, în special pentru asistență medicală ambulatorie”, declară Zahal Levy, PreședinteMediHelp International.

Zahal Levy MediHelp România
Zahal Levy MediHelp România

Cele mai accesate servicii în timpul vacanțelor din afara țării sunt serviciile medicale în ambulatoriu, legate, în special, de tratarea simptomelor unor afecțiuni gastro-intestinale, des întâlnite în perioada sărbătorilor de Paște.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *