free download 78 travel guides written by experts

Medicover, alaturi de Cohn&Jansen, a fost primul brand din Romania

care a comunicat pe segmental serviciilor de sanatate privata

Medicover a fost declarat Superbrandul anului 2008 pe domeniul serviciilor de sanatate private din Romania. Includerea brandului Medicover in randul celor mai renumite marci din Romania vine ca o recunoastere a efortului sustinut pe comunicare si branding pe care compania l-a depus de-a lungul timpului.  

In colaborare cu agentia de creatie Cohn&Jansen, Medicover a fost primul brand din Romania care a comunicat pe segmentul serviciilor de sanatate privata sub sloganul “Medicul tau personal”.  An de an, Medicover a construit o imagine de brand consecventa realizand o serie de campanii de comunicare, printre care “Povara – Cand unul este bolnav, al doilea munceste de doua ori mai mult” (insert machete) dedicata promovarii abonamentelor pentru companii,-  “Nu-ti trata copilul ca pe un adult” (insert machete) – dedicata promovarii abonamentului pentru copii, Kidcard”, – “Cancerul  nu doare” (insert machete) – dedicata preventiei cancerului de col uterin si cancerului la san. Medicover a demonstrat de-a lungul timpului, ca prin experienta si servicii, poate sa satisfaca clientii, avand in acelasi timp o comunicare consecventa, toate acestea contribuind la reputatia excelenta a companiei.

Clasamentul final SuperBrands 2008 a fost realizat dupa criteriile reputatie si prestigiu, calitate, incredere si diferentiere pe piata si este condus de Orange, Vodafone, Coca-Cola, Petrom si Nokia. Caracteristicile unui Business Superbrands sunt: companie cu performante bune,  companie cu produse si servicii de foarte buna calitate, reputatie excelenta,  companie de incredere si companie solida. Selectia s-a bazat si pe rezultatele unui studiu cantitativ la nivel de Bucuresti si in 17 orase din Romania realizat de Superbrands Romania si AC Nielsen.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *