free download 78 travel guides written by experts

Medical Finance – investiţie de 15 milioane de euro in spitalul Pelican

Medical Finance S.A., lider pe piaţa din România în integrarea de soluţii tehnico-financiare pentru domeniul medical, a anunţat finalizarea investiţiei în spitalul privat Pelican din Oradea.

Compania Medical Finance a furnizat următoarele servicii: realizarea planului de afaceri, management de proiect şi integrare tehnico-financiară. Astfel, specialiştii Medical Finance au oferit consultanţă şi au fost alături de echipa spitalului Pelican în toate fazele de implementare a proiectului.    

„Am ales Medical Finance pentru că este singura companie specializată care oferă consultanţă tehnică şi financiară exclusiv în domeniul medical, cu experienţă demonstrată în management de proiect şi în integrarea soluţiilor de la mai mulţi furnizori de echipament medical”, a spus dl.conf.dr.Ovidiu Cacuci, directorul general al Spitalului Pelican Oradea. „Medical Finance ne-a asistat în luarea deciziei cu privire la cea mai bună ofertă din punct de vedere tehnic şi comercial. Specialiştii companiei ne-au prezentat mai multe soluţii tehnice, dintre care am putut alege în cunoştinţă de cauză şi fără a depune prea mult efort", a completat  dl.Cacuci.
 
Implementarea proiectului a durat aproximativ un an şi jumătate. Pentru Spitalul Pelican, Medical Finance a colaborat, printre alţii, cu furnizorii următorilor producători de echipamente medicale: Siemens, Karl Storz, Tyco, Olympus, Leica, Getinge etc. Ca urmare a acestor parteneriate, spitalului Pelican a fost transformat într-un centru de excelenţă pentru laparoscopie şi tehnici minim invazive. Astfel, dotarea si personalul spitalului permit desfăşurarea oricărui tip de intervenţie chirurgicală.

„Mă bucur că am putut contribui la realizarea acestui proiect, care va oferi locuitorilor din Oradea servicii medicale performante şi de bună calitate”, a declarat dl.Dan Ion, Marketing Manager, Medical Finance. „Echipamentele alese de echipa spitalului Pelican permit orice intervenţie chirurgicală, în condiţii de maximă siguranţă şi igienă”, a mai spus dl.Ion.

Investiţia totală a fost de 15 milioane de euro. Spitalul se întinde pe un spaţiu de 3300 mp, distibuiţi pe 4 nivele amenajate conform normele UE si ASP. Are o capacitate de 54 de paturi, bloc operator cu 5 săli de intervenţie, centru de radiologie / imagistică şi serviciu de ambulanţă.

Bucuresti, 18.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *