free download 78 travel guides written by experts

mediaTRUST Romania lanseaza serviciul de monitorizare a presei din Europa Centrala si de Est

mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienţilor săi posibilitatea de a avea acces la informaţiile apărute zilnic în presa din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est, fie ea presă scrisă, online, radio sau tv. Serviciul este disponibil începând cu luna februarie 2010

Clienţii companiei pot prelucra şi valorifica materialele rezultate în urma monitorizării utilizând platforma online pusă la dispoziţie în mod gratuit.

Clienţii pot obţine informaţii necesare din următoarele ţări: Polonia, Rusia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Macedonia şi bineînţeles, România.

Noul serviciu oferit de mediaTrust România pune accent pe confortul clientului şi pe onorarea facilă a comenzilor. Datorită relaţiilor derulate timp de 6 ani cu agenţiile de monitorizare partenere FIBEP, va fi suficientă simpla contactare a companiei noastre pentru a avea acces la serviciile de monitorizare din ţările selectate, disponibile într-un singur loc, pe platforma dedicata. Comenzile sunt coordonate de către IMM, preţurile standard ale serviciilor sunt exprimate în euro şi se emite o singură factură pentru întreg serviciul.

În calitate de membri FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d`Extraits de Presse – Asociaţia profesională internaţională a companiilor de monitorizare), o organizaţie de elită care reuneşte companii de monitorizare media din întreaga lume, IMM şi mediaTRUST România vă pun la dispoziţie monitorizare din practic toate ţările de pe glob.

Bucuresti, 10.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *